Belangrijk nieuws

Ties en ik wonen in dezelfde straat. Voor onze huizen ligt een plantsoen. Daar spelen wij altijd. Naast een boom hadden wij een bot gevonden. Het zag er héél oud uit. Maar we wisten niet van welk dier het was. We vroegen het aan de bouwvakkers die onze straat aan het maken waren, maar nee hoor, die wisten het niet. Dolf de tandarts, die ook veel van botten weet, wist het ook niet. Toen zagen we een paar politie-agenten. Daar vroegen we aan of zij wisten wat voor bot het was. Maar zij wisten het ook niet. Toen zei mijn moeder: ga maar naar de vader van Coen (een ander vriendje), die is bottendokter. En die wist het: het was een elleboog van een paard. Een heel oud paard dat daar is begraven. Nu willen wij graag in de krant komen met dit belangrijke nieuws.

Eigen paardenbottennieuws van Ties Rijkens en Diederik van Eenennaam, 7 en 8 jaar, uit Den Haag