Walk the Line

Portret van de Amerikaanse zanger Johnny Cash en van zijn huwelijk met June Carter (een rol van Reese Witherspoon met een Oscar voor de beste actrice). We zien hem Junes liefde winnen en het respect van zijn vader terugwinnen, die hem de dood van zijn broertje verwijt. Mangold is het beste in het ensceneren en variëren van concerten, opnames en repetities. Cash met z'n gitaar in militaire dienst, op toer met Jerry Lee Lewis, Elvis Presley en June Carter. Het jachtige muzikantenbestaan wordt van zijn romantiek en glamour ontdaan.

Walk the Line Portret van de Amerikaanse zanger Johnny Cash en van zijn huwelijk met June Carter (een rol van Reese Witherspoon met een Oscar voor de beste actrice). We zien hem Junes liefde winnen en het respect van zijn vader terugwinnen, die hem de dood van zijn broertje verwijt. Mangold is het beste in het ensceneren en variëren van concerten, opnames en repetities. Cash met z'n gitaar in militaire dienst, op toer met Jerry Lee Lewis, Elvis Presley en June Carter. Het jachtige muzikantenbestaan wordt van zijn romantiek en glamour ontdaan. Regie James Mangold in 19 bioscopen Actress Reese Witherspoon is shown in a scene from "Walk the Line" in this undated publicity photograph. Witherspoon received a best actress nomination for the role for the upcoming 78th Academy Awards. The nominations were announced in Beverly Hills, California, January 31, 2006, and the Oscars will be presented March 5, 2006. NO SALES NO ARCHIVES REUTERS/Suzanne Tenner/20th Century Fox/Handout REUTERS

Regie James Mangold in 19 bioscopen