Vangen blijkt kunst voor honkballers

Vangen blijkt kunst voor honkballers MILWAUKEE, 4 mei. Achtervanger Mike Matheny (links) en zijn collega Lance Niekro van de San Francisco Giants doen hun uiterste best om de bal te vangen, tijdens het duel tegen de Milwaukee Brewers. De eerste slaagt in zijn missie, maar moet het atletische hoogstandje bekopen met een val over de reling. Niekro overkomt hetzelfde. De bezoekende ploeg uit Californië won het duel uit de National League afgelopen nacht (Nederlandse tijd) met 2-0. Barry Bonds scoorde niet voor de Giants. De 41-jarige honkballer sloeg dinsdag zijn 712de homerun in de Noord-Amerikaanse profcompetitie (MLB), en is recordhouder Babe Ruth tot op twee homeruns genaderd. Foto AP San Francisco Giants catcher Mike Matheny, left, makes a catch over the railing of the Milwaukee Brewers dugout as teammate Lance Niekro also goes for the ball on a pop up by Brewers' Bill Hall in the fifth inning of the baseball game Wednesday, May 3, 2006 in Milwaukee. (AP Photo/Jeffrey Phelps) Associated Press