Smekelingen

De Veenfabriek speelt de Griekse tragedie Smekelingen van Euripides als een theatraal popconcert. Regisseurs Paul Koek en Michael Marmarinos leiden een Grieks-Nederlandse cast van musici en acteurs in een speeltuin vol drumstellen. Verbazingwekkend dat dit zootje ongeregeld toch goed te volgen is. De tekst klinkt mooi, de timing klopt, de spanning houdt tot bijna aan het eind aan. Echte ontroering brengt zulk theater niet teweeg. Wat telt is de stijl, de artistieke moed.

Smekelingen De Veenfabriek speelt de Griekse tragedie Smekelingen van Euripides als een theatraal popconcert. Regisseurs Paul Koek en Michael Marmarinos leiden een Grieks-Nederlandse cast van musici en acteurs in een speeltuin vol drumstellen. Verbazingwekkend dat dit zootje ongeregeld toch goed te volgen is. De tekst klinkt mooi, de timing klopt, de spanning houdt tot bijna aan het eind aan. Echte ontroering brengt zulk theater niet teweeg. Wat telt is de stijl, de artistieke moed. Tournee t/m 20 mei. Inl 071-3318053 en www.veenfabriek.nl Foto Leo van Velzen Rijswijk, 04/04/06. Repetitiefoto van "De Smekelingen" door het gezelschap Veenfabriek. Let wel Technische repetitie !. Met o.a. Aus Greidanus jr. en Joep van der Foto Leo van Velzen Nrc Hb. velzen, leo van

Tournee t/m 20 mei. Inl 071-3318053 en www.veenfabriek.nl