Maria Goos

Het tweeluik Nu even niet/ Nu even wel (2001/2003) van Maria Goos is op tournee. In Nu even niet - een voorstudie van Cloaca - zijn we aanwezig bij een maandelijkse eetclub van vier oude studievrienden. Nu even wel is de vrouwelijke evenknie: een weduwe, haar zuster en vriendin komen bijeen om de minnares van de overleden echtgenoot te ontmoeten. Goos blinkt wederom uit in briljante, geestige, hedendaagse, levensechte dialogen.

Maria Goos Het tweeluik Nu even niet/ Nu even wel (2001/2003) van Maria Goos is op tournee. In Nu even niet - een voorstudie van Cloaca - zijn we aanwezig bij een maandelijkse eetclub van vier oude studievrienden. Nu even wel is de vrouwelijke evenknie: een weduwe, haar zuster en vriendin komen bijeen om de minnares van de overleden echtgenoot te ontmoeten. Goos blinkt wederom uit in briljante, geestige, hedendaagse, levensechte dialogen. T/m 10 juni in Arnhem, Delft, Leeuwarden, Breda en Zoetermeer. Inl 020-6277555 of www.viarudolphi.nl Foto Ben van Duin Duin, Ben van

T/m 10 juni in Arnhem, Delft, Leeuwarden, Breda en Zoetermeer. Inl 020-6277555 of www.viarudolphi.nl