Latin-American Films

De Latijns-Amerikaanse cinema is springlevend, ondanks de economische crisis op het continent. Enkele Argentijnse en andere Zuid-Amerikaanse films zijn te zien op de 2de editie van het Latin American Film Festival. Het festival zelf is in Utrecht, in drie andere steden zijn enkele hoogtepunten te zien. Het mooist is de subtiele Cama adentro van Jorge Gaggero, mooi portret van twee vrouwen, huishoudster en verarmde bazin.

Latin-American Films De Latijns-Amerikaanse cinema is springlevend, ondanks de economische crisis op het continent. Enkele Argentijnse en andere Zuid-Amerikaanse films zijn te zien op de 2de editie van het Latin American Film Festival. Het festival zelf is in Utrecht, in drie andere steden zijn enkele hoogtepunten te zien. Het mooist is de subtiele Cama adentro van Jorge Gaggero, mooi portret van twee vrouwen, huishoudster en verarmde bazin. 3 t/m 10 mei. In Louis Hartlooper Complex, Utrecht. Daarna in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Inl www.laff.nl
Latin-American Films De Latijns-Amerikaanse cinema is springlevend, ondanks de economische crisis op het continent. Enkele Argentijnse en andere Zuid-Amerikaanse films zijn te zien op de 2de editie van het Latin American Film Festival. Het festival zelf is in Utrecht, in drie andere steden zijn enkele hoogtepunten te zien. Het mooist is de subtiele Cama adentro van Jorge Gaggero, mooi portret van twee vrouwen, huishoudster en verarmde bazin. 3 t/m 10 mei. In Louis Hartlooper Complex, Utrecht. Daarna in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Inl www.laff.nl

3 t/m 10 mei. In Louis Hartlooper Complex, Utrecht. Daarna in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Inl www.laff.nl