Dré Wapenaar

In en rond de villa van het Chabot Museum toont beeldhouwer Dré Wapenaar (1961) sculpturen van ijzer, hout en tentdoek. Omdat het Chabot Museum niet zo groot is, ontstond het idee om de buren bij de expositie Live & Die te betrekken: Van Lanschot Bank, museum Boijmans Van Beuningen en het Parkhotel. Er hangen mini-exemplaren van Wapenaars boomtent, zijn baartent en de hang-, zoen- en rooktent voor scholieren.

Dré Wapenaar In en rond de villa van het Chabot Museum toont beeldhouwer Dré Wapenaar (1961) sculpturen van ijzer, hout en tentdoek. Omdat het Chabot Museum niet zo groot is, ontstond het idee om de buren bij de expositie Live & Die te betrekken: Van Lanschot Bank, museum Boijmans Van Beuningen en het Parkhotel. Er hangen mini-exemplaren van Wapenaars boomtent, zijn baartent en de hang-, zoen- en rooktent voor scholieren. - Foto Vincent Mentzel Dré WAPENAAR,beeldend kunstenaar .foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==Rotterdam, 20 april 2006 Mentzel, Vincent

-