Dood Paard

Dood Paard biedt met Zelfportret dat kan geen toeval zijn de toeschouwer een ouderwetse diashow, op sfeer gebracht met blikje bier, wijn en toastje brie, en geklungel met de projector. Jeugdherinneringen uit de jaren zeventig en tachtig. De leden van Dood Paard kijken gevoelvol terug op de idealen van de jaren zeventig, wat ontaardt in een aanklacht tegen deze tijd. Zelfportret is vooral een portret van Nederland geïntegreerd in een groeiend, abstract Europa.

Dood Paard biedt met Zelfportret dat kan geen toeval zijn de toeschouwer een ouderwetse diashow, op sfeer gebracht met blikje bier, wijn en toastje brie, en geklungel met de projector. Jeugdherinneringen uit de jaren zeventig en tachtig. De leden van Dood Paard kijken gevoelvol terug op de idealen van de jaren zeventig, wat ontaardt in een aanklacht tegen deze tijd. Zelfportret is vooral een portret van Nederland geïntegreerd in een groeiend, abstract Europa. Tournee t/m 10 juni. Inl www.doodpaard.nl Foto Sanne Peper Peper, Sanne

Tournee t/m 10 juni. Inl www.doodpaard.nl