BEELDENDE KUNST

Kunstvlaai 'De andere Kunstbeurs', noemt de Kunstvlaai zichzelf. Het evenement, waar zeventig kunstinstellingen, kunstenaarsinitiatieven en masteropleidingen aan deelnemen, vindt dit jaar voor een deel gelijktijdig plaats met zijn commerciële tegenhanger, Art Amsterdam, oftewel de vroegere KunstRAI. Ook dit jaar zal op het terrein van de Westergasfabriek weer veel jonge, wilde en onverkoopbare kunst te zien zijn.

Kunstvlaai 'De andere Kunstbeurs', noemt de Kunstvlaai zichzelf. Het evenement, waar zeventig kunstinstellingen, kunstenaarsinitiatieven en masteropleidingen aan deelnemen, vindt dit jaar voor een deel gelijktijdig plaats met zijn commerciële tegenhanger, Art Amsterdam, oftewel de vroegere KunstRAI. Ook dit jaar zal op het terrein van de Westergasfabriek weer veel jonge, wilde en onverkoopbare kunst te zien zijn. Kunstvlaai 6. Van 7 t/m 14 mei in de Westergasfabriek, Haarlemmerweg 6-8, Dag 12-18u. Inl www.kunstvlaai.nl

Kunstvlaai 6. Van 7 t/m 14 mei in de Westergasfabriek, Haarlemmerweg 6-8, Dag 12-18u. Inl www.kunstvlaai.nl