Televisie Overige Films

Picture Perfect (Glenn Gordon Caron, 1997, VS). “Romantic comedy' waarin het geluk van voor elkaar bestemde types nog even wordt uitgesteld. Jennifer (Friends) Aniston moet zich ten behoeve van carrière in reclame-branche een verloofde aanmeten. Kevin Bacon is een geschikte kandidaat. RTL5, 20.30-22.30u., onderbroken door reclame.

Biker Boyz (Reggie Rock Bythewood, 2003, VS). Variatie op 2 Fast 2 Furious gaat over illegale straatraces voor motorrijders. Met Laurence Fishburne en Derek Luke als rivaliserende patsers. Veronica, 21.40-23.40u., onderbroken door reclame.

Big Trouble (Barry Sonnenfeld, 2002, VS). Uitgelaten komedie naar roman van Dave Barry laat meerdere, krankzinnige verhaallijnen over elkaar tuimelen. Gaat onder meer over twee New Yorkse huurmoordenaars, maar speelt in Miami. Met Tim Allen, René Russo, Stanley Tucci. BBC1, 0.40-1.55u.