Auto wassen (3)

Leonie de Groot schrijft: ,,De eerste echte lentedag van het jaar en papa Louis heeft de hogedrukspuit weer eens gevonden om de auto te “wassen'. Dat maakt natuurlijk veel indruk op Hidde (2) die alles wat zijn vader doet graag kopieert. Toch wel angstig om echt dichtbij te komen en daarom heeft hij het been van papa nog wel nodig als bescherming tegen het “geweld' van de waterkracht“

klik@nrc.nl Auto wassen (3) Leonie de Groot schrijft: ,,De eerste echte lentedag van het jaar en papa Louis heeft de hogedrukspuit weer eens gevonden om de auto te “wassen'. Dat maakt natuurlijk veel indruk op Hidde (2) die alles wat zijn vader doet graag kopieert. Toch wel angstig om echt dichtbij te komen en daarom heeft hij het been van papa nog wel nodig als bescherming tegen het “geweld' van de waterkracht“ Iedere dag staat in klik@nrc.nl een foto van een lezer. Het thema van de foto's wisselt per week en wordt door de redactie vastgesteld. Deze week is het thema “auto wassen'. Je foto (maximaal 750 kB groot) moet in jpg-formaat zijn. Vergeet niet in je email een beschrijving (ongeveer 150 woorden) van de foto te geven. Over de keuze van de foto's wordt niet gecorrespondeerd. Volgende week is het thema: "slappe lach'. Mail je foto naar klik@nrc.nl. Groot, Leonie de

Volgende week is het thema: 'slappe lach'. Mail je foto naar klik@nrc.nl