Televisie voorkeur

Eerste aflevering van de improvisatiecomedy Rauw met o.a. de soapactrices Jennifer Hoffman en Georgina Verbaan. De acteurs kennen alleen de beginsituatie van iedere aflevering. Verder zijn ze volledig blanco. Ze krijgen opdrachten van de onzichtbare spelleider Harm Edens (midden staand), die ze ter plekke moeten uitvoeren. Talpa, 22.05-22.35u. Foto UPI Foto: Roy Beusker
Eerste aflevering van de improvisatiecomedy Rauw met o.a. de soapactrices Jennifer Hoffman en Georgina Verbaan. De acteurs kennen alleen de beginsituatie van iedere aflevering. Verder zijn ze volledig blanco. Ze krijgen opdrachten van de onzichtbare spelleider Harm Edens (midden staand), die ze ter plekke moeten uitvoeren. Talpa, 22.05-22.35u. Foto UPI Foto: Roy Beusker Beusker, Roy

ACTUALITEITEN

Netwerk. Reportage over leden van Nederlandse hulpdiensten die regelmatig slachtoffer worden van geweld. Bezig met hun vaak levensreddende werk worden ze lastiggevallen, bedreigd of gemolesteerd. Het afgelopen weekeinde werd een ambulance in Doetinchem, onderweg naar een gewonde, klemgereden door een groepje mannen. De chauffeur kreeg een klap in het gezicht en de autosleutel werd uit het slot getrokken en weggegooid. Ned.1, 20.30-21.05u.