Televisie Overige films

Out for Justice (John Flynn, 1991, VS). Gedachteloze B-variant op Stallone's Rambo. Politieman Steven Seagal neemt recht in eigen hand bij bestrijding van immoreel tuig. Veronica, 22.35-0.25u.

Des Teufels General (Helmut Käutner, 1955, West-Duitsland). Verfilming van Carl Zuckmayers toneelstuk dat geïnspireerd was op leven van WOI-veteraan Ernst Udets, die zelfmoord pleegde aan vooravond van Tweede Wereldoorlog. Curt Jurgens kreeg in Venetië acteursprijs voor rol van generaal, die opzettelijk zijn toestel laat neerstorten maar als nazi-martelaar wordt geëerd. WDR, 22.10-0.05u.

Sky riders (Douglas Hickox, 1976, VS). Actiefilm waarin gewapende en gemaskerde mannen in Athene de vrouw en kinderen van een zakenman ontvoeren. De Griekse politie tast geheel in het duister. Avonturier James Coburn besluit de gegijzelden op eigen houtje te bevrijden. ZDF, 1.05-2.30u., nagesynchroniseerd.