Alles ineen

Gadgetfreaks en apparatofielen kijken er reikhalzend naar uit, maar het duurt nog tot de zomer voordat de Nokia N93 smartphone in de winkel ligt. Het toestel valt van een afstand al op omdat het scherm alle kanten op kan draaien en klappen. Maar van dichtbij maakt de N93 nog meer indruk: er zitten zo veel functies in 180 gram telefoon gepropt, dat je gerust je mp3-speler, fototoestel en videocamera kunt thuislaten. Een notebook voor onderweg is ook al niet meer nodig.

Nokia N93 Smartphone

Wie een N93 bij zich heeft, heeft de beschikking over een 3-megapixelcamera met 3x optische zoom, wireless lan, umts, bluetooth, video-uitgang voor aansluiting op een tv en mini-usb-stekker voor koppeling aan de pc. Het enige wat volgens het Hebben-team nog ontbreekt, is een ingebouwde gps-ontvanger. Zo klein als de N93 is, zo hoog zal zijn prijs zijn. Dat wordt een duur telefoonabonnement deze zomer ...

Meer gadgets op nrc.nl/hebben