Bridget is mooi. Heel mooi zelfs

Maarten Post bekijkt eindelijk de naaktfoto's van Bridget in de Playboy. Zijn tissuedoos was angstaanjagend snel leeg

Ik stond er. Heel vroeg zelfs. Bij de enige benzinepomp in mijn dorp. Ik schreef 'Maarten hartje Bridget' in het beslagen gedeelte van het raam terwijl ik ongeduldig over de foto's fantaseerde. Ik had er natuurlijk al eentje van te voren kunnen bewonderen op verscheidene websites, en die stond dus inderdaad al lang en breed als wallpaper op mijn desktop. Playboy en Bridget waren wel schijnheilig boos over de uitgelekte foto maar als je het mij vraagt hoorde dat allemaal bij een slim opgezet publiciteitsstuntje.

Nu was het dan eindelijk zover. De Playboy lag in de winkelschappen van mijn lokale benzineboer te pronken. En zodra de deuren open gingen stormde ik het pittoreske benzinepompje binnen alsof mijn leven er van af hing. Ik verslond het exemplaar al voor dat ik bij de toonbank aan kwam om hem af te rekenen. Tante Riet achter de toonbank keek verbaasd naar mijn totaal verwilderde, bezweette en hitsige puberhoofd. Bridget was mooi. Heel mooi zelfs. Euforisch slenterde ik met de Playboy onder mijn arm huiswaarts waar ik de rest van de dag heb zitten rukken. De tissuedoos was angstaanjagend snel leeg.

Over één foto is Bridget trouwens wel ontevreden. Daarop is ze van onderen gefotografeerd terwijl de spiegeling in een raam haar kut zou moeten bedekken. De weerspiegeling viel gelukkig anders uit. [...]

'Ik heb de afgedrukte foto's donderdag pas voor het eerst gezien' zei ze in een interview. 'Zoals het beeld nu is, hadden we het niet voorzien. Ik dacht huh, maar even later stond ik er al niet meer bij stil.' Haar ouders vinden de foto's trouwens mooi, en geef ze eens ongelijk.

Meer: www.spunk.nl

    • Maarten Post