BOEK & KLAP

BOEK & KLAP: De Amerikaanse rapper Snoop Dogg is deze week donderdag gearresteerd op het Londense vliegveld Heathrow omdat hij in een gevecht betrokken was geraakt in de businesslounge. Zo'n 30 man raakten betrokken bij het handgemeen, waarbij zeven agenten gewond raakten. Snoop Dogg was met zijn gezelschap onderweg naar Zuid-Afrika. De rapper heeft deze week aangekondigd dat hij werkt aan een autobiografie, getiteld Love Don't Live Here Anymore.

Rapper Snoop Dogg Foto Reuters Snoop Dogg arrives at the Hip Hop Honors awards show in New York in this September 22, 2005 file photo. American rapper Snoop Dogg was in police custody on April 27, 2006 after being arrested with five other men following a disturbance at Heathrow airport, a police source said. REUTERS/Chip East/Files REUTERS