Zeeland

Borsele

Lid ON • J.B.A. van Dijk, ’s-Heerenhoek • W.J. Kopmels, Heinkenszand • G.J. de Wilde, Oudelande

Goes

Ridder ON • W.F. den Herder • D.J. van Zwoll

Lid ON • mw. S.E.M. den Dekker, koordirigent • F.A. de Kaart, gemeenteraadslid van Goes • A.N. van Overbeeke

Hulst

Ridder ON • G.L.C. Lernout, Sint Jansteen • B.J.M. Pauwels, Kloosterzande

Lid ON • W.A.L. Asselman, voorzitter van het volkstheater ‘De Scheldegalm’, Kloosterzande • J.A.M. Dobbelaar, Hengstdijk • W.E.M. Ferket • P.J.M. van de Kerkhove • mw. E.M. Mahu-van Assche, Walsoorden • R.J.J. Neefs • mw. M.A. Neve-Verdurmen, Walsoorden • C.J.A. Saman, Kloosterzande • H.P.F. Suij, Clinge • T.M. Verbunt, Vogelwaarde • mw. R.L. van Vlierberghe, bestuurslid van de EHBO vereniging Hulst St. Christoffel en van het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Hulst en het district Zeeuws-Vlaanderen • J.A. Willems, lid van het kerkbestuur van de parochie Heilige Maria Hemelvaart

Kapelle

Ridder ON • A.P. Gijssel, Wemeldinge • mw. T. Lepoeter-Boes

Lid ON • C.F. Bosman • mw. L. Geleijnse-van den Bos, vrijwilligster • J.J. Karreman, lid van de vrijwillige brandweer van Kapelle • J.H. de Kunder, lid van de vrijwillige brandweer van Kapelle • mw. H. van Maurik-Burgers, Wemeldinge

Middelburg

Ridder ON • A.M. van ’t Veer, voormalig directeur van de Stichting Nieuwe Muziek Zeeland • mr. H. Bruin • W. Joosse, Arnemuiden

Lid ON • J. Louwerse • mw. J.A.C. Maas-Geervliet, vrijwilligster • C.J.J. van Oevelen • mw. K. de Visser-Zweedijk, Nieuw- en Sint Joosland

Noord-Beveland

Lid ON • L. Wisse, gemeenteraadslid van Noord-Beveland, Kortgene

Reimerswaal

Ridder ON • L. Dorleijn, Yerseke

Lid ON • J. Jansen, kerkenraadslid van de Gereformeerde Gemeente Yerseke, Yerseke • mw. M.A. Jongkamp-Kole, Krabbendijke • M.G. Megens, Hansweert • J. Minnaard, Yerseke

Schouwen-Duiveland

Ridder ON • M.W. Jeremiasse, Burgh-Haamstede • J. van Wezel, Dreischor

Lid ON • A.P. van Beveren, Brouwershaven • mw. J. van Beveren-Ringelberg, Brouwershaven • L.M. Braber, Renesse • mw. C. Clerx, vrijwiligster bij het Sociaal Cultureel Werk De Lichtboei, Zierikzee • mw. G.E. Heijboer-van de Kassteele, Scharendijke • J. van der Hoek, Dreischor • M.J. van den Houten, Zierikzee • mw. W.J. Obbink-Bulsink, Brouwershaven • mw. R. Pleune-Beijert, Scharendijke • L. Vermeer, Noordwelle • T. van Zalm, voorzitter van de Wielerronden in Burgh-Haamstede, Burgh-Haamstede

Sluis

Lid ON • J.S. Huigh, Schoondijke • P.H. Koens, Schoondijke • mw. C.M. Riemslag-Verkooijen, lid van de Interkerkelijke Commissie Braakman, Biervliet • V. de Ruijsscher, Oostburg • C.L. de Smit, Schoondijke

Terneuzen

Ridder ON • mw. C.J.J. de Mol-Marcusse

Lid ON • J. de Bruijne • A.M. Celie, Koewacht • P. Corlemeijer • D. Hamelink, Zaamslag • H.F.G. Klein Hesselink • mw. H.B. Klein Hesselink-Viegen • A.J. de Koeijer, Zaamslag • E.A.M. de Letter, Koewacht • E.A. Slabbekoorn, organist van de Christelijke Gereformeerde Kerk, Zaamslag • mw. M. Spierings

Tholen

Ridder ON • W.A. Blaas

Lid ON • mw. T.M. Breure-de Wilde, Sint Maartensdijk • D. Coppoolse, Poortvliet • mw. J. Hoogstrate-Moelker • G. van den Hoven • mw. B.M. Joosse-Renes • C.J. Kot • J. Lanooij, Scherpenisse • C.W. de Leeuw, Oud-Vossemeer • mw. V.A. Rens-Havermans • L. Tichem, vrijwilliger bij de Voetbalvereniging Tholense Boys

Veere

Ridder ON • mw. A.C. de Bruijn, burgemeester van Veere • A.P.C. Kaland, Westkapelle • W.J. van Tatenhove, Gapinge

Lid ON • E. Boogaard, Meliskerke • M. Francke, Zoutelande • mw. S.H. Merrett van Dam-Barones van Lynden • D. Mulder, bestuurslid van de Stichting Jazz by the Sea, Domburg • H. de Pagter, Domburg • J.L. Passenier, Serooskerke • J. Sturm, vrijwilliger bij de Gereformeerde Kerk, Oostkapelle • mw. J.W. van der Welle, Westkapelle • I.W. Wierstra, Zoutelande

Vlissingen

Ridder ON • mw. L.C. Poppe-de Looff

Lid ON • mw. drs. N. Harms-Tscherwjakowa • J.W.C. van der Lijcke • mw. M.W. Meerman-van der Markt • mw. M.J. Prince • C. Zuijdweg, Oost-Souburg