Utrecht

Abcoude

Lid ON • mw. E. Buijs-Leemans

Amersfoort

Ridder ON • drs. J.C. van Dijk • drs. F.K.A. Fokkema • F.D.C. de Liever • G.T.F. Pot • mw. drs. A. van Vliet-Kuiper, burgemeester van Amersfoort

Ridder ON, met de zwaarden • hoofdkrijgsmachtrabbijn, in rang gelijkgesteld met kolonel, J.J.P. Boosman, van de dienst van de joodse geestelijke verzorging, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen • kolonel-arts W.J. Wertheim, van het dienstvak van de logistiek, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen

Lid ON • mw. A.M.J. Blijenberg-Dijkers • P.C.M. Boon, Hoogland • A.A. van de Hoef • F.L.C. Kok • mw. J.P. Kok geboren Dhont • mw. M.M.C. Kollen-van Sandijk • J.B.P. van der Last, bestuurslid bij de E.H.B.O.-vereniging St. Joris • B. Manasse • ir. H. Marcus • G. Nakken, vrijwilliger bij de Buurtvereniging Palm- en Hulststraat • W.H. Nakken, bestuurslid van de Buurtvereniging Palm- en Hulststraat • H.J. Wiekart

Baarn

Ridder ON • mw. M.H. Dijkstra • G.M.J.M. Lustenhouwer, voormalig dirigent van het kinderkoor Kinderen voor Kinderen

Lid ON • W.D. Zondag • A. Geuzebroek • S. Keijzer • P. de Lange • mw. A.G. van der Mersch-Bouwman • mw. G. Rademaker-Cozijnsen • P.M. de Rond, voorzitter van de Hengelsportvereniging ‘De Snoekbaars’ Baarn-Soest • H.J. Snitjer • mw. D.A. Tomassen-van Woudenberg • mw. J. Verhoek-van der Heiden • mw. M.A. Vermeulen-van Veen, vrijwilligster in het Woon- en Zorgcentrum Santvoorde

Breukelen

Lid ON • J.C. Brouwer • L. van Diggelen • mw. A.W. Mulder-Steenkamer

Bunnik

Ridder ON • C.J. Visser

Lid ON • C. Bosma • C.G. Monderen, lid, oud-bestuurslid van de Judovereniging SV Odijk, Odijk • mw. M.A.N. Schenk-van der Werff, Odijk

Bunschoten

Lid ON • mw. H. Kuis-Koelewijn, klederdrachtdeskundige • E. Lammers • H.G. Ootjers • G.J. Veldhuizen

De Bilt

Ridder NL • prof. dr. C. Borst, hoogleraar aan de Universiteit Utrecht, Bilthoven

Officier ON • prof. dr. J.E.J.M. van Himbergen, hoogleraar aan de Universiteit Utrecht, Bilthoven • prof. dr. A.C. van Huffelen, hoogleraar aan de Universiteit Utrecht, Bilthoven

Ridder ON • W.J. Mastop, Bilthoven • dr. J.W.T. Muller, hoofd van de afdeling Radiologie van het Diakonessenhuis te Utrecht, Bilthoven • W.G. Reijntjes, Hollandsche Rading • H. Zwarts MBA, Bilthoven

Lid ON • C.J. van Beek, Bilthoven • F.C.W.M. Diepstraten, Bilthoven • M. Erkelens, Bilthoven • W. van Geelen • mw. W.L.G. van Heeringen-van Veen, Bilthoven • mw. W.L. Hesp-van Straaten • D.I. Kronemeijer, Bilthoven • J.S. Meeuwsen • J. Westeneng, Bilthoven • mw. M. Westeneng-Schep, Bilthoven

De Ronde Venen

Lid ON • K. Besse, Wilnis • mw. A.P. Cats-Tolk, Mijdrecht • mw. T. Kroese, Vinkeveen • mw. W. Kroese, Vinkeveen • P.J.J. van der Linden, Vinkeveen • mw. J.P.T. Postma-de Jong, Vinkeveen • mw. W.A. Veenstra-van Linge, gemeenteraadslid van De Ronde Venen, Wilnis • G. van Vliet, Mijdrecht

Eemnes

Ridder ON • drs. W. van Spronsen • G.C.L. Vlamings

Lid ON • B.W. Assinck • G. Ruizendaal • mw. G.A.M. van Wijk-Blom

Houten

Lid ON • J.H.M. de Brouwer • A.G.J. van Dijk, Tull en ’t Waal • H.G.M. Hol • A. van Lunteren • H.C. Verweij, Schalkwijk • T.A.T. Voskuilen

IJsselstein

Lid ON • M.W.H. Horn • J.C.G.J. Huijs, gemeenteraadslid van IJsselstein • A.J. Swanink

Lid ON, met de zwaarden • adjudant-onderofficier van de mariniers algemeen J.W.M. van Leth, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensieterrein

Leusden

Ridder ON • J.G. Pekelharing

Lid ON • mw. I.G. Bakker-Brekhof, vrijwilligster • R. Blauw • P.G.A. Brandsen • mw. M.J. van Druten-van Houten, Achterveld • S. Etten, vrijwillige activiteiten op het terrein van natuur en milieu-educatie • G.G. van Ruitenbeek, Achterveld

Lid ON, met de zwaarden • J.P.G. van der Meer, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen

Loenen

Ridder ON • W. Soede, Nigtevecht

Lopik

Ridder ON, bij bevordering • A.J. van der Sloot, Benschop

Lid ON • J.A. de Jong, Polsbroek • P.S.M. Murk, Polsbroek • J. Tigchelaar • mw. W.G. de Wit-Hol, Benschop

Maarssen

Ridder ON • W.J.H.M. Beumers, Oud Zuilen • mw. H.A. Bos • drs. H.J.M. Heuvelmans, directeur van de Stichting Gaudeamus

Lid ON • H.H. Appeldoorn • P.R.M. Feijten • W.A. Freen • mw. M.A.C. Kuijper • T. Schouten, Tienhoven

Montfoort

Lid ON • F.J.I. van Gaal, Linschoten • B. Gorter, secretaris van de Vereniging Gehandicaptenzorg van de Gereformeerde Gemeenten Helpende Handen, afdeling Woerden e.o. • J. de Koning, Linschoten • J.G. Landman, Linschoten • mw. A.W.M. de Wit-de Goeij, gemeenteraadslid van Montfoort

Nieuwegein

Ridder ON • drs. C.M. de Vos, burgemeester van Nieuwegein

Lid ON • C. Bouws, gemeenteraadslid van Nieuwegein • R. Busink • M. van Dijk • A.H. van Kesteren • mw. J.M. van Kesteren-van Schaik • W.J.C.M. Kroon • H.H.P. Meerts • mw. M.W. van Vliet-van der Hijden • P.A. Zwart, gemeenteraadslid van Nieuwegein

Oudewater

Ridder ON • mw. M. Rutten-Visser

Renswoude

Lid ON • mw. D.J. Dorrestijn-Taal, gemeenteraadslid van Renswoude • P.M.M. van Leerdam • D. Vlastuin, gemeenteraadslid van Renswoude

Rhenen

Officier ON • prof. dr. J. Fanta, emeritus hoogleraar Toegepaste Landschapsecologie aan de Universiteit van Amsterdam

Ridder ON • J. Schotanus

Lid ON • mw. P. ten Donkelaar • J.T. ter Haar, lid van de vrijwillige brandweer van Rhenen • mw. M. Hofland-Meijer, pastoraal medewerkster bij Zorgcentrum Heimerstein • mw. W.M.A. Hoorn-de Vries • H. van Laar, lid van de vrijwillige brandweer van Rhenen • P.J. Moedt, Elst • T. van Rijn

Soest

Ridder ON • A. Bredius • drs. J.J.L.M. Janssen, burgemeester van Zeist • ing. H. Korten

Lid ON • mw. M.C. Bax-Kristelijn • H.J. Bunnik • J.T. Corstens, Soesterberg • F. Hoogeweg • P.C. Joosten • mw. C.C.M. Joosten-Seeboldt • T.A. Kok • R. Meinema • mw. H. Önal-Önal, voorzitter en lid van diverse comités • J. Oversteegen • mw. N.J. Raaijmaker-Stuivenberg, vrijwilligster bij De Zonnebloem, afdeling Soesterberg, Soesterberg • mw. J.G. Timmer-Docter, lid van de Tennisvereniging LTC Soestdijk • A.J. Verheus, Soesterberg

Utrecht

Officier ON • drs. K. van der Horst, conservator handschriften bij de Universiteitsbibliotheek van de Universiteit Utrecht • ir. F.C. Marckmann

Ridder ON • mw. J.M. Allart-Wouters, manager Zorg in de Divisie Peri-operatieve Zorg en Spoedeisende Hulp bij het Universitair Medisch Centrum Utrecht • A.T. van Dijk • M.M. Dupree • mw. B.M. Olszewski geboren Sammler • P.M. Pols • mw. M.L. van der Zouw-van der Vegte

Lid ON • W. Baars • J. Bennik • mw. M.T.F. Berger, vrijwilligster • mw. W.G. van den Brandhof-van de Fliert, De Meern • A. Brandwijk • mw. W.H.C. Compeer-Zwetsloot, De Meern • J.G. Esveldt, Doorn • C.A. Kraaijenhagen • S.F. Lee • H.A. van der Meulen, Maarn • J.W. Oskam, De Meern • mw. I.M.L. Rosenberg • H.J.L.J. van Sante • mw. A.J. van der Scheer, bestuurslid c.q. adviseur van de Diaconessenkring Utrecht • J.W. Schoonderwoerd, De Meern • mw. S. Sietaram-Rambocus • R.J. Snel, vrijwilliger van S.V. Sporting’70 • mw. C.J. Tijdeman, gemeenteraadslid van Utrecht • C.P. Verweijen, De Meern • M.D.G. de Vries, lid van de vrijwillige brandweer van Zuilen • mw. C.B. Vriezen-van der Flier

Lid ON, met de zwaarden • J. Braakman, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen • A.J.B. Martens, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensieterrein

Utrechtse Heuvelrug

Ridder NL • prof. dr. K.W.A. Wirtz, hoogleraar aan de Universiteit Utrecht, Driebergen-Rijsenburg

Ridder ON • mr. R.P.G.L.M. Verbunt, Driebergen-Rijsenburg

Lid ON • H. van den Beld, Maarn • S. Carton, Driebergen-Rijsenburg • mw. C.J. Carton-Feunekes, Driebergen-Rijsenburg • mw. M.H. Conen-Mulckhuyse, Leersum • L. Dekker • mw. P.C. Dekker-Morsink • mw. J. Drent-van Belzen • mw. E.K. Frijlink-Vegter, Doorn • F.A. Groot, Leersum • mw. drs. H.E. van Hartesveldt-Bruggeman, Doorn • mw. J.M. Kruijer-Fransen, vrijwilliger bij het asielzoekerscentrum • T. Reedijk, Overberg • G. Schaap, Driebergen-Rijsenburg • mw. C.M. Schaap-Crezee, Driebergen-Rijsenburg • mw. W.C.E. van der Sleen-van Ginkel, Amerongen • W. van Veldhuizen, bestuurslid en organisator van de Driebergse Tourclub DTC, Driebergen-Rijsenburg • J.T. van Wees, Leersum

Veenendaal

Ridder ON • mw. G.C. van Dijk-Stolte

Lid ON • W. van Weijen

Vianen

Ridder ON • mw. T.M.J. Peters-Quax

Lid ON • mw. C.J.M. van Doorn-van de Laar • mw. P. van Meeteren-de Jong, Zijderveld • C.G. Timmer

Wijk bij Duurstede

Lid ON • mw. N. Bies, bestuurslid van de Nederlandse Stomavereniging Harry Bacon, regio Utrecht

Woerden

Ridder ON • G. Luidinga

Lid ON • A. Angenent, penningmeester van de Voetbalvereniging Siveo’60, Zegveld • mw. J.M. Boevée-Koole • L.M. Bos, gemeenteraadslid van Woerden, Zegveld • W.H.T. Ebben, penningmeester van de Golfvereniging Cattenbroek • C.P. van Es • mw. A.W. van de Geer-Donselaar, Kamerik • mw. P.M.J. van den Hoeven-’s Graeuwen, Harmelen • mw. M.G. Hofland-van Duuren • P.L.E.A. de Jong • mw. G.A. Klein-Meenks • mw. S.C. Korthof-Deurhof • C. Nieuwpoort • mw. A.C. van Os • mw. C.F.T. van Rooijen, vrijwilliger bij de Rooms-katholieke H. Bonaventura Parochiekerk • J.A. Scheel • A.D. Verbruggen, vrijwilliger bij de Hervormde Gemeente van Kamerik, Kamerik • mw. A.J. Verburg-Verhoef, Zegveld • P.M.H. Vermeulen • A.W. Versteeg, Harmelen • J.G. Visser

Woudenberg

Lid ON • J. van Asselt • H. Davelaar • A.J. Vermeulen

Zeist

Officier ON • ir. A.V. Sikkema • dr. F.C. Stades, universitair hoofddocent/dierenarts bij de Universiteit Utrecht

Ridder ON • mw. W.M. Bolta • ds. G.A. Brucks • mw. mr. E.M. Delvaux-Nijenhuis • G. van Dijk, actief in de postduivensport • mw. W.M. Frima-ter Linden, medeoprichter en coördinerend werkgroeplid van de werkgroep Regio Eindhoven en de Kempen van de Landelijke Vereniging Kind en Ziekenhuis, Huis ter Heide • mw. drs. D.J. Hazel, predikant verbonden aan de Protestantse Kerk in Nederland (PKN), Den Dolder • drs. ing. C. Nieuwenhuijse, docent bij de afdeling Opleiding en Toerusting van het Leger des Heils, Huis ter Heide • prof. dr. W.J. Ouweneel, Huis ter Heide

Lid ON • mw. M.M. Cinjee-van Mourik, vrijwilligster • mw. E. Hubert-van den Berg, mantelzorgster • mw. J.N.C. Kornaat-Verseveldt, Bosch en Duin • mw. M.J.J. van Lieshout-van Vliet • B. van Raad, secretaris van de Belangenvereniging Antonpark • C. Schrikenberg, bestuurslid van de Vereniging Zeister Volleybal Commissie • mw. R. van de Velden-van de Flier, bestuurslid van de Zeister Volleybal Commissie • mw. G. Vracaric-Vracaric