Overijssel

Almelo

Ridder ON • R.J. Kleeman • G.B.M.J. Niessen • J.J. Smit • A.W.A.M. Trienen RA • A. de Wals

Lid ON • mw. J.H. Evers-Barneveld, secretaris van de Ouderenbond ANBO, afdeling Almelo • mw. A.M. Geerdink-van den Nieuwboer • W. Geuze, vrijwilliger bij de Stichting Welzijn Ouderen Almelo • B.A. Sies • J.H.A. Velthuis, secretaris van de Voetbalvereniging A.V.C. Luctor et Emergo • mw. A. Wieldraaijer-van de Willige

Borne

Ridder ON • drs. J.F. Verhoog

Lid ON • H.H.J. van den Bos, vrijwilliger bij het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Borne • J.J. Grootenboer • P.A.M. Koehorst • J.G.M. Monnink, bestuurslid van de muziekvereniging ‘St. Gregorius’, Hertme • E.J.A. Mossel, Zenderen • F. Schabbink, Hertme

Dalfsen

Ridder ON • P. Minnema

Lid ON • mw. E. Keuvelaar-van der Sloot, gemeenteraadslid van Dalfsen, Nieuwleusen • mw. W. van Leussen-Wink • A.H.M. Marsch, Lemelerveld • mw. A.J. Schotman-Kemperman, Lemelerveld

Deventer

Ridder ON • mw. H.A.W.M. Ernst-Tomassen, Colmschate • H.J. Schaap • J.J.M. Schoemaker, Schalkhaar

Lid ON • J.A. van Beeck • G. Beldman, Bathmen • J. Berends, lid van de vrijwillige brandweer van Diepenveen en later Deventer, post Diepenveen, Diepenveen • dr. K.D.A. Bezem, Schalkhaar • E.K. Boegborn, lid, oud-bestuurslid van de Gymnastiekvereniging SVOD • M.G.T. ten Bulte • J. van Ee, lid van de vrijwillige brandweer van Deventer, Schalkhaar • J. van Garderen • J. van Ginkel, lid van de vrijwillige brandweer van Diepenveen en later Deventer, post Diepenveen, Diepenveen • C. Hanekamp, Schalkhaar • J. Jacome Romero, vrijwilliger bij de Christelijke Sport Vereniging en bij de Diepenveense Sport Club • B. Kamp • W.J. van Keulen, lid van de vrijwillige brandweer van Deventer • J.W.J. Kolkman, oud-deelraadslid van Delfshaven (Rotterdam) • F. Loggen, Diepenveen • J. Offringa • J. Piek, lid van de vrijwillige brandweer van Deventer • mr. J.B.H. Röben

Dinkelland

Lid ON • G.B. Kamphuis, gemeenteraadslid van Dinkelland, Denekamp • M.J. Leussink, Ootmarsum • M.C. Looman, Ootmarsum • H.J. Luft, onder meer commissaris van Apparatenbouw Ootmarsum, Ootmarsum • P.G. Vos, Rossum

Enschede

Ridder ON • mw. I.C. Berg-Baruch • R.S. Mosman • B. Woudstra

Lid ON • mw. G.F. van Bree-Zeemeijer, vrijwilliger bij de NederlandsHervormde Gemeente van de Vredeskerk • P.A. Jonker • H. Odink • H. Post, secretaris van de Voetbalvereniging Phenix • R.G. van de Steeg • N.D. Stender • mw. J.M.F. Velthuis-Vos, vrijwilligster bij de Zonnebloem, afdeling Boekelo, Boekelo • H. Verboom • mw. H. de Vries-Brouwer • J.E. Westerburger • mw. T.J. Wientjes-Rosendaal • J. Wiersma

Haaksbergen

Ridder ON • B.J. ten Bruggencate, kunstschilder

Lid ON • H.S. ter Avest • P.H.H. Hiemstra • mw. J.M.A. ter Huurne-Bekkedam • mw. A.B. ter Huurne-ter Huurne, Buurse • mw. J. Kuiper-Oonk • H.J. Lansink, vrijwilliger • H.A. Nijhuis • mw. G.H. Ruardij-Markerink

Hardenberg

Lid ON • J. Janssen, gemeenteraadslid van Hardenberg • mw. M. Kef-Robijn, Schuinesloot • J. van Laar, Brucht • U. Ottes, Ane

Hellendoorn

Lid ON • P. van Aartsen, Nijverdal • W.P. Antonissen, Nijverdal • J. Bouwhuis, Daarlerveen • E. Jansen • mw. H. Keizer-Noteboom, vrijwilligster, Nijverdal • J.G. Legtenberg, Nijverdal • mw. T.J.G.M. Legtenberg-Spoolder, Nijverdal • B.D. Marsman, Daarle • mw. M.W.E. van Rijswijk-Bekhuis, Nijverdal • J. Schutte, Nijverdal • J.M. Veldkamp • J. Velner, Nijverdal • H.M. Wibbelink, lid van de vrijwillige brandweer van Hellendoorn, Nijverdal

Hengelo

Ridder ON • G.J.H. Seppenwoolde

Lid ON • mw. C.H.T. Beringer-Vriens • mw. A.D. Dijkstra-Wagter, vrijwilligster bij Slachtofferhulp Hengelo • mw. A.G.M. Freriksen-Scholten • J. van der Hulst • K. Mulder • mw. Y.H.M. Mulder, vrijwilligster bij de Stichting Integraal Toegankelijk Maatwerk • A.W.K. Olszanowski • G. Post, voetbalscheidsrechter

Hof van Twente

Ridder ON • ing. D.J. Tuitert, Diepenheim • mw. J.S. Vosman-Selker, Markelo

Lid ON • J.G. Alink, Diepenheim • mw. J.M.A. Eissink-Leusink, vrijwilliger bij en secretaris van de Parochie O.L. Vrouw van Altijddurende Bijstand, Bentelo • G.H. van der Kolk, Diepenheim • mw. M.T. Mulder-Oosterhuis, Delden • mw. J.A.H. Sander-Schiphorst, mantelzorger, Delden • mw. M.J. Spekreijse-Tettero, Delden • J. Stoelhorst, Markelo • mw. H. Tempelman-Kooijmans, Markelo • mw. J. van der Veen, leider van de zondagsschool van de Protestantse Gemeente Diepenheim, Goor • ds. drs. F.A. Wiersma, Delden

Kampen

Ridder ON • W. de Groot, ’s-Heerenbroek • mr. J.A.W.G. Kleinmeulman • mw. A.G. van ’t Zand-Boerman

Lid ON • T. van Dijk • mw. A.A. Hoedemaker, assistent-coördinator in het Dienstencentrum van het Leger des Heils • mw. M. Pullen • M. Selles • A.J.E. van Zaalen

Losser

Lid ON • mw. M.T. Huttenhuis-Groener, bestuurslid van de Volleybalvereniging Lutheria, De Lutte • K. Scheper, Overdinkel • mw. H.B.M. Werger-Hassing, Overdinkel

Oldenzaal

Lid ON • H.J. Effing • S. Ierna • J.J.L. Wegdam

Olst-Wijhe

Lid ON • J. Denneboom, Wijhe • N. van Ginkel, Olst • mw. G.W.G. Grotentraast-Vosman, Wesepe • H. Harmsen, Olst • mw. J.G. Hulsman-Bosman, Olst • mw. T. van der Kolk, Wijhe • mw. R.A.H. Letteboer-Lockhorn, Wijhe • mw. P.J. Panhuis-Farenhorst, Wesepe • H.B. Schoorlemmer, Wesepe • E.J. van der Stege, Wijhe • mw. T.J. Tijhuis-Tibben, Wijhe

Ommen

Lid ON • T.K. Aarents • J.J. Boelens, mantelzorger • mw. A. Boelens-Roelofs, mantelzorgster • J.W. Brinkhuis, Lemele • mw. F.F. Hollak-Denissen • mw. G.H. Horsman-Kosters • H. Pasman, vrijwilliger bij de Voetbalvereniging OVC’21 • J. Schuttert, Witharen • H.G. Veurink

Raalte

Ridder ON • mr. H.A. Lassche

Lid ON • H.L. Bartels, Mariënheem • H.P. Brinkhuis • mw. J.W. van Doesburg, Luttenberg • mw. B.J.M. Dut-Tutert • J.E.W. Gorens • R.A.F. Jonkman • A. Keizer, Heino • P. Kruisdijk, Heino • J.W.G. Oosterlaar, Heeten • H.A.G. Reefman, Heeten • H.A. Wippert, Heeten

Rijssen-Holten

Lid ON • B.J.J. Markvoort, Holten • J. Seppenwoolde, Rijssen • J.A. Slotman, Holten

Staphorst

Ridder ON • ds. T. de Jong

Lid ON • J. Bouwman • A.C.M. van Kessel • J.A. Masman • K. Russcher • H. Scheper, IJhorst • H. Spiker • H. Stegeman, IJhorst

Steenwijkerland

Ridder ON • J.W.C. Ensing, Oldemarkt • H.R.G. IJmker, Steenwijk

Lid ON • H.J. de Graaf, Belt-Schutsloot • J.H. Groen, Tuk • J. Marissen, Vollenhove • mw. G. Wildeboer-Tiemes, gemeenteraadslid van Steenwijkerland, Wanneperveen

Tubbergen

Lid ON • H.G.J. Hamse • J.B.M. Harink • J.G. Klaassen, Albergen • G.J. Kokhuis, Langeveen • mw. A.E.M. Kok-Stevelink, Albergen • mw. B.I.M. Vreeswijk-van Olffen • J.G. van der Wal • G.J. Weultjes, Langeveen

Twenterand

Lid ON • H.J. Boers, Vriezenveen • J. Brinks, Vriezenveen • H.A. Brooshooft, Den Ham • R.R. Dooyeweerd, Vroomshoop • H. Hamberg, Vroomshoop • E. Haselhoff, Vroomshoop • S. van der Heide, Den Ham • mw. H. van der Heide-Melenboer, Den Ham • G. Koppelman, Den Ham • A. Pierik, Vroomshoop • J.C. Prins, Vroomshoop

Wierden

Ridder ON • mw. G. ten Brink-Pennings, Enter

Lid ON • G. Borger, lid, oud-bestuurslid van de Korfbalvereniging Blauw-Zwart • R.E. Prins • mw. J.M. Vehof-van Lith, bestuurslid van de Handbalvereniging Kedingen • mw. J.M.G. Welling-Hobert

Zwartewaterland

Lid ON • C.G. van den Berg, secretaris van het Gehandicapten Platform Zwartewaterland, Hasselt • mw. A. Bos, Zwartsluis • W. van Dalfsen, Genemuiden • mw. J. van Dalfsen-Fuite, Genemuiden • mw. G.J. Elken-Kisjes, Zwartsluis • C. Galenkamp, Hasselt • mw. T. Polman-Mones, Zwartsluis • A. Visscher, Genemuiden

Zwolle

Officier ON • Z. Arslan

Ridder ON • J.W. Brink, directeur/eigenaar van Brink Holding BV • drs. P.F.C.A. Czaikowski • B. Snijder • mw. mr. J.E. van den Steenhoven-Drion, coördinerend vice-president van de rechtbank Zwolle-Lelystad • B. ter Wal

Lid ON • H.J. ten Berge • G.J.H. Luiten • mw. J. Riezebos-Kwint, vrijwilligster • J.L. Schotman • mw. E.M. Spijker-Hiet • J. Ubels • mw. G. Veltman-Hasselman