Noord-Holland

Aalsmeer

Lid ON • mw. L. van den Berg-Kos, Kudelstaart • A. Boer, pleegouder • E.J. Duinkerken, Kudelstaart • P. Eikelenboom • F. Engelage • A. Koningen • D. van der Meer • mw. E. Nieuwenhuijzen-Zwart • A.C. Romeijn • G.J.C. Snoek • J. Weij, oprichter van de Zaalvoetbalvereniging F.C. Proosdijk, Kudelstaart

Alkmaar

Ridder ON • mw. E. de Boer

Lid ON • mw. K.L. Lam • mw. J.E.M. Schanssema-Limmen, vrijwilligster

Amstelveen

Officier ON • drs. S. Ekkelkamp, kinderchirurg van het Kinderchirurgisch Centrum Amsterdam

Officier ON, bij bevordering • prof. dr. D.W. Fokkema

Ridder ON • M.U. Coronel • M.L. Koster, bestuurslid van de Sportvereniging Maccabi Nederland • H.M. Polak • P.J. Steltman • J. Wijnschenk

Lid ON • L.G. Brockhoff • mw. A.J.T. Cornelissen, vrijwilligster • mw. L.M. Klotz-Smits • B. van Leeuwen, vrijwilliger bij de Voetbalvereniging VV Amstelveen/Heemraad • mw. M.d.R. Mendes Rico • mw. M.H.E. Nagel-Smeele • mw. E.M.C. Poel-Hellinga • J.B. Rijkmans • mw. B.J. Sluijter-de Vree • J. Spek • J.H.A. Vinju • J. Vreeken, vrijwilliger bij de E.H.B.O.-vereniging, afdeling Amstelveen

Amsterdam

Ridder NL • prof. dr. L.J.G. Gooren, hoogleraar aan de Vrije Universiteit Amsterdam

Officier ON • mw. prof. mr. I.P. Asscher-Vonk, hoogleraar aan de Radboud Universiteit Nijmegen • mw. Cox Habbema, onder andere acteur, regisseur en voormalig schouwburgdirecteur

Ridder ON • mw. mr. A.A. van Berge • mr. J. Bevaart • C. Dahan • drs. A.W.M. Duijx, onder andere bestuurslid van de International Board on Books for Young People (IBBY), afdeling Nederland • mw. drs. T.L. Filedt Kok-Weimar • G. Horn • mw. mr. E.H. de Jong-van Dooijeweert • ir. J.M. Kwak • A. Kwyasse • A.F. van der Lugt • W.G.F.L. Oranje, vertaler • dr. R.L. Polak • M. Slaby • mw. P. Smit, actrice • mw. M.C. Stikker, directeur van het Kennisinstituut Waag Society • A.J. van Velsen • mw. C.G. Veltman-Rijkers

Lid ON • J.D.A. van Biljouw • mw. S. Brouwer-Soemarni • J. Emmerich, lid van de Roeicommissie van de Amsterdamse Stichting Mindervaliden Roeien • P.H. Floris • mw. M.C. Jansen-Groenewegen, vrijwilligster bij de Stichting Flevohuis • Y. Kaplan • A.F.A. ten Kroode, bestuurslid van de Charitieve instelling van de parochie H. Pius X, tevens medeoprichter van en vrijwilliger bij de Eettafel ‘De Ark’ • H.J. Nonnekes • mw. J.E. Nonnekes-Wit • D. Oenen, vrijwilliger in het R.K. Zorgcentrum Sint Jacob • mw. L.M. Oenen-Stricker, vrijwilligster in het R.K. Zorgcentrum Sint Jacob • J.N. Peursum • mw. drs. A.C. Philippona • mw. M.M.C. Rouwendaal-Bleekemolen • D. Soebrati • mw. A.H. van Thuijne, stadsdeelraadslid van Amsterdam Oud West • mw. J.H.A. Tolhuijs-Kulik, vrijwilliger bij de Dominicuskerk • J.W. van Veen • P.J.J. Veenboer • mw. G. de Wolf-Bierman • T.J. Wolthuis, voorzitter van de Klaverjasvereniging De Bongerd • H. van Zandwijk • mw. I.E. Zuca

Andijk

Lid ON • J. de Kroon

Anna Paulowna

Ridder ON • J. Berkhout, pastoor te Volendam, Breezand

Lid ON • J.M. Breeuwer, bestuurslid van de Stichting Zwembad Anna Paulowna, Breezand • D. Herder, Breezand • mw. C.P. Komen-Berbee, Kleine Sluis • J.J. Langes, Gelderse Buurt • mw. I. van der Werff-Borst, Wieringerwaard

Beemster

Ridder ON • mw. J.B.P. Benningen-Harlaar, Middenbeemster

Lid ON • mw. M. Brouwer-Zijp, Middenbeemster

Bennebroek

Ridder ON • dr. A.P.M. van Dam

Lid ON • A. Buma

Bergen (NH.)

Ridder ON • A.W. Boot, basketbalcoach, Schoorl • ir. H.J. van Grol

Lid ON • G.M. Bot • mw. M. Grashuis • P.F. de Vries, Egmond aan Zee

Beverwijk

Ridder ON • W.J. Dirks

Lid ON • mw. B. Aronius-Moscou • K. ten Broecke • J. de Graaf, lid van de Voetbalvereniging De Kennemers • M.P.J. Kuijs • mw. J.A.M. Schuijt, Wijk aan Zee

Bloemendaal

Ridder ON • N.J.M. de Rooij • H.J. Swaak

Lid ON • L.W. van Aken, Vogelenzang • mw. J. van Aken-Assendelft, Vogelenzang • M.C. Boot, Vogelenzang • mw. drs. C.V. Hordijk, Aerdenhout • mw. C.A. van Schaik-Jansen

Bussum

Ridder ON • I.J. Cohen • C.J. Falcão Ribeiro • C. Kousemaker, onder andere directeur van het stripantiquariaat ‘Lambiek’ te Amsterdam • H.J.P. Risch • E.M. van Trommel, artiest bij het duo Ernst & Bobbie

Lid ON • J.A. Boomgaard, lid van de vrijwillige brandweer van Bussum • drs. R.A. Bothof RA • C.P. Broné, lid van de vrijwillige brandweer van Bussum • G.H.J. Eggenkamp, lid van de vrijwillige brandweer van Bussum • M.G.J. Fakkeldij, lid van de vrijwillige brandweer van Bussum • D. de Graaf, lid van de vrijwillige brandweer van Bussum • A.M. Heerschop, lid van de vrijwillige brandweer van Bussum • B.A. Klijnman, lid van de vrijwillige brandweer van Bussum • mw. J.L. Kluck-Hogenboom, vrijwilligster bij de E.H.B.O., afdeling Bussum • B. Koelman, bedrijfseconomisch medewerker van het Vakcentrum Levensmiddelen in Woerden • C.J. Krijnen, lid van de vrijwillige brandweer van Bussum • ir. J. Lamers • mw. J. Lelij • J.P.H. Minekus • R.J. Mous, lid van de vrijwillige brandweer van Bussum • J.A.M. Ruisendaal, lid van de vrijwillige brandweer van Bussum • R. Spaans, lid van de vrijwillige brandweer van Bussum • P.W.M. Steenman, lid van de vrijwillige brandweer van Bussum • H.W. Weijer • H.A.F. Wennink

Castricum

Ridder ON • mw. A. Emmens-Knol, burgemeester van Castricum • A.C.M. Hes, gemeenteraadslid en oud-wethouder van Castricum, Limmen • M.G. Winder, Limmen

Lid ON • mw. C. Blokker-Braam, secretaris van de Uitvaartvereniging Akersloot, Akersloot • J. Böhm, lid van de vrijwillige brandweer van Castricum, Limmen • M.A.J.M. Duijn, lid van de vrijwillige brandweer van Castricum • drs. G.J. Germans, Akersloot • J.H. Glotzbach • mw. W.M.J.J. Graafland-’t Lam • A. Houtenbos, lid van de vrijwillige brandweer van Castricum • C.P.H. Lute, Limmen • mw. T. Settels-Marinissen • mw. J.M. Stolk-Groenendaal, Akersloot • R.H. Struik • mw. E. Tierolf-Hooijer, Akersloot • P.L. Tromp • L. Zonneveld

Den Helder

Lid ON • P. ten Boekel • mw. C. de Haseth • A. Kisteman • W.R. Kooijman • mw. E. van der Kuij-Dekker, vrijwilligster • K. Luiting, lid, oud,bestuurslid van de Natuurijsbaan • M.J. Mommaas, koster, lid van het wijkteam en beheerder van de Nicolaaskerk • mw. M. Vermeulen, actief voor de Dierenambulance Den Helder en omstreken • W.J. Weidema

Lid ON, met de zwaarden • de eervol ontslagen luitenant ter zee der tweede klasse oudste categorie P.H. Verploegh, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen • luitenant ter zee der tweede klasse van de technische dienst H.H. de Vries, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen

Diemen

Lid ON • H. Abels • G. Dijkers, lid van de vrijwillige brandweer van Diemen • B.J. Dorrestein, lid van de vrijwillige brandweer van Diemen • B.C. Kok, lid van de vrijwillige brandweer van Diemen • G.A. Piërlôt • H. Polak • J. van Steenis, lid van de vrijwillige brandweer van Diemen • J.B. Tjaarda, lid van de vrijwillige brandweer van Diemen • mw. M.T.C.H. Zuure-le Cat

Drechterland

Ridder ON • J. Grande, Westwoud • mr. K.L.R. Ho Ten Soeng, burgemeester van de voormalige gemeente Venhuizen

Lid ON • G. Bruijn, Wijdenes • C.J.G. Komen • G.A. Slagter, Hoogkarspel

Edam-Volendam

Lid ON • C. van Dienst, voorzitter van de Tuindersvereniging Tuinvreugde in Volendam, Volendam • J.D. Hooijberg, Edam • A.A.M. Kap, bestuurslid van de E.H.B.O.-vereniging St. Willibrordus, Volendam • mw. M.E. Kraaij-Gorter, vrijwilliger bij en voorzitter van de Nederlandse Hervormde Zusterkring, Edam • A.P.M. Kuenen, Edam

Enkhuizen

Ridder ON • T. de Geus

Graft-De Rijp

Ridder ON • mw. H.M.C. van Diepen-Loos, Graft

Lid ON • mw. W.D. Bark-Burggraaff, De Rijp • J.F. Groenewold, De Rijp

Haarlem

Officier ON • L.J. de Waal • dr. K. Wamsteker, gynaecoloog

Ridder ON • A. Ben Haddi • dr. J.J. Beumer, diaconaal predikant en directeur van het Oecumenisch Diaconaal Centrum ‘Stem in de Stad’ • dr. B.H.W.F. Cranenburgh, neurofysioloog en directeur van het Instituut voor Toegepaste Neurowetenschappen (ITON • M.A.A. El Hajoui • mw. Leoni Jansen, muzikant, zangeres, presentator, theaterproducent en programmamaker • P. de Nieuwe • J.L. Roeland • drs. P.J. Saakes • B.C. Sliggers, conservator en hoofd presentatie van het Teylers Museum • P. Zwaanswijk, beeldend kunstenaar

Lid ON • G.R. Bakker • A.H.M. de Bok • A.G. Fikkerman • S. Hogervorst • G. Mantel, voormalig voorzitter van de jeugdafdeling van de IJsclub Haarlem • P. Scheelings • mw. A.M. van Vliet-Gaus • A.A. Weersma

Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Lid ON • S.E. van der Aar, Haarlemmerliede • mw. M.C. Hagemeijer-Droogh, Spaarndam • mw. E.E. Olijerhoek, pastoraal medewerker bij de Sint Adalbertusparochie, Spaarndam

Haarlemmermeer

Officier ON • mr. M.A. Straver, Vijfhuizen

Ridder ON • R.H.M. Bekker, Badhoevedorp • R.J.H. van der Riet, Vijfhuizen

Ridder ON, bij bevordering • L.J.M. Moons, oprichter, directeur van Galerie het Pietershuis/Theo Swagemakers Museum, Badhoevedorp

Lid ON • mw. A.M. Bakker-Verlaan, bestuurslid van de Wandel Sport Vereniging Vinkeveen, Aalsmeerderbrug • K. Barten, organist van de Christelijke Gereformeerde Kerk, tevens dirigent van diverse koren, Nieuw-Vennep • J.J. Boogert, organist van de Samen op Weg Gemeente Badhoevedorp, Badhoevedorp • drs. W.J. Boskeljon, Hoofddorp • P.G.L. Goeijenbier, Rijsenhout • F.H.H. van Haaster, Hoofddorp • J.N. Peters, Rijsenhout • mw. F. te Velde-Oegema, Badhoevedorp • A. de Waal, Rijsenhout • J.N. Zuurbier, Vijfhuizen

Harenkarspel

Ridder ON • J.J. Verhoog, Waarland

Lid ON • J.M.J. de Groot, Warmenhuizen • mw. A. Hellinga-Feenstra, Dirkshorn • mw. M.C.A.M. Kossen-Boots, wnd. voorzitter van De Zonnebloem, afdeling Warmenhuizen, Warmenhuizen • T.N. Mosch, Warmenhuizen • J.S. Rus, Sint Maarten • mw. A.M. van der Sluis-Bommer, Dirkshorn • H.E. Wagenaar, Warmenhuizen • mw. L. Wagenaar-Volger, trainer schoonrijden op de schaats, Warmenhuizen • mw. V.C. Zut-Blom, vrijwilligster, Waarland

Heemskerk

Ridder ON • mw. L. Boer-Post

Lid ON • mw. W.C. Bruijns-van Baar, vrijwilligster bij De Zonnebloem afdeling Heemskerk • J.S. Duijn • A. Kemeling • M.P. Kwantes • ds. A. van Leeuwen, emeritus-predikant van de Gereformeerde Kerk in Nederland • mw. J.C. Nagelkerke-de Later • mw. E.J.C.M. Portegies-Schouten

Heemstede

Officier ON • mr. H.C.J.L. Borghouts, commissaris van de Koningin in de provincie Noord-Holland • dr. ir. J.R. Vermeulen

Ridder ON • D.M. Veldmaat

Lid ON • H.J. de Berg • W.P.C. Kuvener • mw. A.G. Maas-Polak

Heerhugowaard

Lid ON • mw. M. Groot-de Groot • J.P. van der Hoeven • H.J. Hof • H.G.M. Rovers • H.W.M. Wouters

Heiloo

Ridder ON • A.J.M. ten Hoope • mw. C. Veen, beeldend kunstenaar

Lid ON • mw. C.J. Betzema-Kloosterman • mw. L.J. Meulenberg

Hilversum

Ridder ON • L.B. Vreeken, onder andere bestuurslid van de Stichting het Nederlands Ballet- en Symfonieorkest ‘Holland Symfonia’

Lid ON • J. Baegen • P. Borst • H. Hoetmer • mw. J. Kloosterman-Dekker • L.C. Kok • P. Legemaat, turntrainer bij de Gymnastiekvereniging Turnlust te Huizen • J.F. Spaans, gemeenteraadslid van Hilversum • mw. J.L.M. Stevens, lid van SV Olympia • mw. G.B. de Vries-Korrel • J. C. Zoomers

Hoorn

Officier ON • prof. dr. R.A. Hira Sing, Zwaag

Ridder ON • dr. C.N.M. Renckens • P.A. Schakel, Blokker • A.T. Steltenpool, Zwaag

Lid ON • A. Agema • G.T.M. Entius, Zwaag • mw. C. Entius-Paaij • N. Klaver, Blokker • mw. A.C.M. Kok-Schoenmaker, Zwaag • mw. J.M. Lakeman-Oudejans, Blokker • mw. drs. M.J. Lodde-Tolenaar • mw. M. Mulder-Smit

Huizen

Ridder ON • mw. A.J. Haarbrink-Haitsma • J.H.T. Hartong

Lid ON • J.F.A. Luijendijk • H.J. van de Steege, organist van de Christelijke Gereformeerde Kerk • mw. A.G.M. van Wulfen-de Kort

Landsmeer

Lid ON • mw. G.J. Koops-Lesschen • L.P. Mager • mw. C.M. Mager-Lelie

Langedijk

Ridder ON • ir. H.A. Verbeek, Zuid-Scharwoude

Lid ON • mw. A.J. Brilman-Eilander, Oudkarspel • mw. G.C. Hink-Appel, Noord-Scharwoude • mw. J.M. Koedijk-Vroegop, Zuid-Scharwoude • mw. A.M. Pereboom-Loots, Broek op Langedijk • A. Reurslag, lid, oud-bestuurslid van de Stichting De Bever, Noord-Scharwoude • mw. K.I. Smits-Ritsema, vrijwilligster, Broek op Langedijk

Laren

Ridder ON • mw. W.J. Joosen-van der Swaan

Lid ON • G.J. Bos • M.J. Calis • mw. W.H. Calis-Slippens • P.A. van Dalen • H.G. van Garderen • M. de Jonge • G.D. Keep • J.N. Willard

Medemblik

Lid ON • C. Bouman • T.J.M. van der Wal, voorzitter van de Stichting Diagnose Kanker

Muiden

Lid ON • mw. B.M.T. van Rossum-Willems, Muiderberg • mw. H. Versteegh, Muiderberg • J. van der Weijden, vrijwilliger bij de Muider Sport Vereniging

Naarden

Officier ON • dr. M. van Leeuwen

Ridder ON • V.L.J.K. Hobrlant • C.G. Scheltema, vrijwilliger bij de Stichting Menno van Coehoorn • mw. E.A.M. Scheltema-Vriesendorp, vrijwilliger bij de Stichting Menno van Coehoorn • R. Sheldon

Lid ON • mw. G.M. Blaauw-van Amerongen • F. Borstlap • mw. G. van Geffen-Sietsma • F.P.M.J. van den Maagdenberg, gemeenteraadslid van Naarden • mw. M.J.H. van den Maagdenberg-Demaret • J.G. Smeets, gemeenteraadslid van Naarden

Niedorp

Ridder ON • W. Schagen, Nieuwe Niedorp

Lid ON • mw. J.M.C. Broersen-Blauw, Nieuwe Niedorp • mw. L.M. Ruiter-Zee, Nieuwe Niedorp

Noorder-Koggenland

Ridder ON • W.J.M. Reijs, Abbekerk

Lid ON • W. Baas, Oostwoud • mw. J. Dijkman-van Veen, vrijwilligster bij de Voetbalvereniging Opperdoes, Opperdoes • R. Kommers, Oostwoud • C. Roos, Twisk • G.P. Schutz, Midwoud

Oostzaan

Lid ON • mw. H. Hes-Schaafsma, pleegouder • mw. A.C. van Tol-van Huis

Opmeer

Lid ON • A. Bakker, bestuurslid van de Westfriese Gehandicapten Organisatie, regio Opmeer, Hoogwoud • mw. E.G. de Haan-Appel, Hoogwoud • M.S.J. Waayer, Spanbroek

Ouder-Amstel

Lid ON • M. Hagenaar, Ouderkerk aan de Amstel • mw. M.J. van der Hoek-Out, Ouderkerk aan de Amstel • J. Molleman, lid van de IJsclub De Amstelbocht, Ouderkerk aan de Amstel • L.J. Smits, Duivendrecht • H.M.A. Verstegen, Duivendrecht

Purmerend

Ridder ON • J. Krieger, gemeenteraadslid en oud-wethouder van Purmerend • A. Zee

Lid ON • A.J.A.J. Klompenhouwer, gemeenteraadslid van Purmerend • B. Kops • L.J. van der Laan • T.J.F.I.M. Neep, gemeenteraadslid van Purmerend • mw. B. Redeker, secretaris van de Wandelsportvereniging Purmerend e.o. • J. Smit

Schagen

Ridder ON • drs. H.T.M. Lambooij

Lid ON • P. Groenveld • S.J. Huijberts • J.C.J. van Kampen • mw. A. Kooij-Honing • mw. A.C.M. van der Lubbe-Vermeulen, gemeenteraadslid van Schagen • A. Plantinga, lid van het dagelijks bestuur van de Stichting Aangepaste Sport en Vrijetijdsbesteding • mw. A.C. Plantinga-Heijne, vrijwilligster bij de Stichting Aangepaste Sport en Vrijetijdsbesteding • J.T.J. Schilder

Schermer

Lid ON • mw. H.J. Bol-Ruigrok, Stompetoren • P. Suk, lid van de vrijwillige brandweer van Schermer • mw. J.M. Swart-van Saase, Zuidschermer

Stede Broec

Lid ON • H. Daaleman, Grootebroek • mw. K. Daaleman-Poolman, Grootebroek • mw. E. Groot-Oud, Lutjebroek • mw. L.M.M. Kuin-Kersten, Grootebroek • M.N.M. Paree, Bovenkarspel • P.S.M. van der Wal, Grootebroek

Texel

Ridder ON • W. Goenga, Den Hoorn

Lid ON • mw. R.N. Bakker-de Boer, Den Burg • mw. M.W. Bonne-Kuiper, vrijwilligster, Den Burg

Uitgeest

Ridder ON • mr. C.M. Hansen • H. van Hees

Uithoorn

Lid ON • G.J.J. Beumer • mw. P. van der Neut-Hermanides • H.C.J.M. van de Rotten, De Kwakel • mw. H.M.A. Sprenger-de Waal • mw. G. Vink-Kool, vrijwilliger bij het Pastoraal Centrum van het VU Medisch Centrum, De Kwakel

Velsen

Lid ON • mw. H. Affourtit-Post, Velserbroek • mw. M.G. van Bellen-Assink, Velsen-Noord • P. Blikslager, Santpoort-Zuid • mw. A.M.M. Hageman-Lafeber, IJmuiden • P.M. Hoogland, Velsen-Noord • mw. E.M.G. Hoogland-van der Pal, Velsen-Noord • R.T.J.M. Kanne, IJmuiden • mw. M.W.T. Nanne-Bokking, oud-gemeenteraadslid van Velsen, IJmuiden • mw. J. van Tol-Hempelmann, IJmuiden • mw. B.G. van der Zee-Lanser, vrijwilligster, IJmuiden

Waterland

Ridder ON • H. Brandt, Uitdam • H.J. van Elteren, Monnickendam

Lid ON • R.H. Beuving, bestuurslid van de Voetbalvereniging Ilpendam, Ilpendam • mw. A.M. Bierdrager, vrijwilligster, Ilpendam • mw. H. Blakborn-Broeder, Broek in Waterland • H. de Boer, Ilpendam • K. Boes, Marken • mw. J.C. Box-Teuthof, bestuurslid van de Gymnastiekvereniging Ilpenstein, Ilpen • mw. S. de Haas-van Huijstee, Monnickendam • D. Schipper, Marken

Weesp

Officier ON • ds. drs. H.J. Bodisco Massink, predikant en psychotherapeut bij de GGZ (geestelijke gezondheidszorg) Buitenamstel

Lid ON • W.H. Kapteijn, penningmeester van de Weesper Sportvereniging WVGV • mw. E. Kapteijn-van Waveren, vrijwilligster bij de Weesper Sportvereniging WVGV • ir. D.S.B. van de Vijver

Wervershoof

Lid ON • M.N. Bakker, vrijwilliger • J.A. Kok, lid, oud-bestuurslid van de Voetbalvereniging Voortgang Vergt Wilskracht • E.C. Swaluw

Wester-Koggenland

Lid ON • T.P. Laan, Spierdijk

Wieringen

Lid ON • mw. A.N. Kooij-Smid, Hippolytushoef • K. Rezelman, Hippolytushoef

Wieringermeer

Ridder NL • mw. M.A.C.C. de Ruiter-de Wit, kunstenares, Middenmeer

Lid ON • A.K. Dijkstra, Wieringerwerf • R.A. Post, Wieringerwerf

Wijdemeren

Officier ON • W.J. van Kooten (alias Joost den Draaijer), Loosdrecht

Lid ON • mw. J. Addink-Kettelarij, Kortenhoef • B.H. Berends, Ankeveen • mw. Y.E.M. van den Brand-Sikking, Kortenhoef • mw. G. Griffioen-de Groot, Loosdrecht • A.N. van Houten, Nederhorst den Berg • mw. M. Loenen-Brinkhuis, Kortenhoef • A.A. Stalenhoef, Nederhorst den Berg • mw. C.M. van de Velden-de Groot, Kortenhoef • M.J.A. Wewer, Nederhorst den Berg

Wognum

Lid ON • mw. H. Broers-van den Broek • C.N.M. Karels, Zwaagdijk • mw. M.A. Peerdeman-Rood, Zwaagdijk • A.P. Schilder

Wormerland

Ridder ON • J. Oud, Wormer

Lid ON • J. Dovis, Wormer • A.J. Oudejans, Wormer • mw. J.K. Oud-de Saegher, Wormer • F. Schoordijk, Wormer

Zaanstad

Ridder ON • G.L. Bosch, Zaandam • W. van Dijk, Zaandam • G.C. Kortekaas, Assendelft • drs. M.A. Ullers, Krommenie

Lid ON • W.D. van den Brink, voorzitter van de Supportersvereniging De Fortuna Fans, Wormerveer • N.A.M. van den Broek, Zaandam • W.A.K. Busch, Zaandam • J.J. Commandeur, Krommenie • mw. F.W. Goedhart-Wagensveld, Krommenie • D. Kerssens, Zaandam • mw. G.A. Kiel-Hartog, Zaandam • A.J. Kuijper, Wormerveer • G.J. van der Laag, Koog aan de Zaan • mw. N. Noom-Grin, Wormerveer • D. Oosterling, Zaandam • J.C. van der Pol, Zaandam • H. Polat, Zaandam • E.J. Sijbrandij, Zaandam • G. Teders, Zaandam • O. Wagenaar, Krommenie • mw. M. Wagenaar-Binsbergen, Krommenie • H.T. Walstra, Zaandam

Zandvoort

Lid ON • H. Heldoorn • J. Kerkman • H.P.M. Lemmens • M.C. Ockersen • J.C. Sprenkeling, vrijwilliger bij de KNRM • W.J.M. Woerde

Zeevang

Lid ON • mw. H. Koole-Scheer, Oosthuizen

Zijpe

Lid ON • W. Beekhuizen, Oudesluis • mw. C. Beekhuizen-Kapitein, Oudesluis • dr. L.F. van Loo, Schagerbrug • A. Tamis, Schagerbrug