Noord-Brabant

Aalburg

Ridder ON • C. de Gast, Meeuwen

Lid ON • mw. A. Janson-Kuijpers, Genderen • B.P. Meiresonne, Genderen • J. van Noorloos, Wijk en Aalburg • J.C. Rozenbrand, Genderen • mw. T.H.A.C. van Wijk-Bleijenberg, Genderen

Alphen-Chaam

Lid ON • P.J.F.M. Baeten, Alphen • mw. A.G.M. de Bakker, bestuurslid van de Katholieke Bond van Ouderen, afdeling Alphen, Alphen • J.L. Frijters, Galder • mw. J.C.M. Frijters-Mertens, Galder • W.J.M. van Gorp, lid van de vrijwillige brandweer van Alphen-Chaam, Alphen • A.A.M. van Tilborg, Alphen • L.W. Verweel, Galder • C.T.M. van der Wielen, gemeenteraadslid van Alphen-Chaam, Alphen

Asten

Lid ON • M.C. Peters • P.G.M. Peters, Heusden • mw. M.M. Peters-Berkers, Heusden • W.A.M. Raijmakers, Heusden • J.W.G. Renders, Heusden • mw. M.I.E. van Roosendaal-Mars • D.L.J.M. Verschuuren

Baarle-Nassau

Ridder ON • J.C. Bindels, Ulicoten

Lid ON • mw. J.C.H. van Engelen-Roovers, Ulicoten • A.W.J. Jacobs • A.L.M. Voesenek

Bergeijk

Lid ON • H.J. Bogaars, Riethoven • mw. M.T. Daris, Riethoven • J.C.W. van den Dungen, Luyksgestel • G.A.A.C.M. van Geel, voorzitter van de Tafeltennisvereniging Bergeijk • mw. P.J. van Gestel-Snelders • mw. J.E.M. Hoeks-Cremers, Riethoven • J.J. Royackers

Bergen op Zoom

Ridder ON • H.M.G. Daeter

Lid ON • P.A. Aertssen, gemeenteraadslid van Bergen op Zoom • mw. J. Bleiji • W.C. van Breda MBA, Halsteren • P.J. Dries • mw. A.H. Flipsen-van Loon • A.A. Havermans, vrijwilliger bij de Vereniging voor Ouders van Geestelijk Gehandicapten, afdeling Bergen op Zoom • mw. C.M.M. Huijsmans • W. de Jong • mw. H.P.M. van Kemenade-Beelen • D.A. van den Kieboom, gemeenteraadslid van Bergen op Zoom, Halsteren • J.A.M. Kommers • C.T. Lint • P.H.B. Michielsen • L.P. Roosenboom • mw. G.J. Schillemans-Raats, bestuurslid van de Wijkcommissie Meilust • C.A. Spikker • mw. H.J.P.M. van Sprundel-Bouleij, mantelzorgster • M. Stoffels • mw. E. Weijts-Veraart, vrijwilligster bij de Vereniging van Ouders van Geestelijk Gehandicapten, afdeling Bergen op Zoom

Bernheze

Lid ON • J.A.H. van den Broek, Vorstenbosch • B.J.J. Cornelissen, Vorstenbosch • T.W.M. van der Heijden, Vorstenbosch • R.H. Irijanan, Nistelrode • A.C.M. van der Wijst, Loosbroek • mw. E.M. van der Wijst-van der Wijst, Vorstenbosch

Best

Ridder ON • J.A.L. van den Berk • mw. M.J.G. Buis • drs. T.J.C. Reijnders • mw. K. Weiss, Landelijk coördinatrice bij de Landelijke Sinti en Roma Organisatie

Lid ON • mw. A.A.M. van Erp-van den Broek • mw. P.C. van Gerven-van de Wal • J.W.H. van der Heijden • mw. P.G.M. Hobbelen-Klerks • mw. I. Hoogland-Tuit • J.H. Kleijne • mw. W.M.J. Merkelbach-Laureijssen • F.J.P. Mientjes • mw. A.M.C. Oerlemans-van den Enden • F.W.M. van Rosendaal • mw. M.J.L. van Rosendaal-Vesters • mw. M.A.C. van de Sande-van Overbeek, vrijwilligster • M.J. Steenbakkers • J.W. Verloop

Bladel

Lid ON • T.J.M. Coppens, Casteren • H.F. Kraayvanger • mw. J.C. Lavrijssen-van Ham, Hapert • J.J.M.R. van Rooij • W.J.C. Smets, Netersel

Boekel

Lid ON • A.J.M. Bevers, Venhorst • J.A.M. Ceelen • mw. H.J.M. Coolen-Weemen • J.J.M. van Dalen • mw. L.M. Delisse • J.C. Kusters • C.M. Sanders, Venhorst

Boxmeer

Lid ON • T.F. van Bergen, Oeffelt • G.C.M. van Boekholt • W.B.C. Derks, Sambeek • B.A.D.M. van Dierendonck, Maashees • H.A.J. Fransen, bestuurslid van de Voetbalvereniging De Zwaluw, Oeffelt • F.J.W.J.H. Langen, lid van de vrijwillige brandweer van Boxmeer • A.J. Meulensteen, Beugen • P.W.J. Tax, lid van de vrijwillige brandweer van Boxmeer • P.M. Versleijen

Boxtel

Ridder ON • J.A.P. van Geel • J.M.L. van de Wiel, Liempde

Lid ON • J.M.A. van Beers • J.C.T. Custers, gemeenteraadslid van Boxtel, Liempde

Breda

Officier ON • W.J. van Aalst, directeur-eigenaar van containerrederij Nile Dutch Shipping BV, Teteringen • dr. mr. L.J. Giebels

Ridder ON • mw. S.N.R. van Agt-Jackson • drs. J.H.C.M. Bakers • G.J. Kootstra • mw. R.H. Pieter

Lid ON • R.A.M. van Arendonk • mw. M. Bockstart-Verwijs • mw. C.C. Gerrissen-Antonissen, vrijwilligster • mw. A.M. Gielen-van Dongen • mw. A.A. Goos-van Rosmeulen • mw. A.R. van Hoek-Nijkamp, Prinsenbeek • mw. J.C.M. Jacquemijns • C.M.M. Machielsen • L.F.E. Michielsen • A.H.J. van Miert • mw. M.C. de Pater-Kool, Ulvenhout • J.J. Pijpers, onder andere bestuurslid van de Harmonie ‘Constantia’, Ulvenhout • mw. Y.N. van der Plas-de Jezus, Bavel • L.J.H.M. Siebers • A.W.M. Snepvangers, onder andere bestuurslid van de Harmonie ‘Constantia’, Ulvenhout • mw. M.H.C. Tomas-Schluter, Prinsenbeek • A.S. Verdaasdonk • H.J. Voesenek • mw. M.C. Wiegeraad-de Visser • mw. T.P. Wouda-Peeters, Prinsenbeek

Cranendonck

Lid ON • J.C. Huijbers, Soerendonk • mw. J.W.G.M. Vugts-van Kessel, Maarheeze

Cuijk

Lid ON • J.W. van Es, Sint Agatha • G.A.R. Jacobs, Sint Agatha • J.J. Venbrux, Haps

Deurne

Lid ON • A.M.J. Aldenzee • G.J.M. Berkers • M.W.J. Brabers, gemeenteraadslid van Deurne • mw. A.M.E.M. Cunnen-van Damme, gemeenteraadslid van Deurne, Neerkant • G.M. van den Heuvel, lid van de vrijwillige brandweer van Deurne • N.J.P.A.G. Kooter • J.G. Megens • P. van Otterdijk, Vlierden • J.P.A. Verheijen

Dongen

Ridder ON • H.J.G.M. van Os

Lid ON • P.C.M. Dankers • J.L.M. Donders • A. van Dongen, ’s Gravenmoer • J.H. Lavrijsen • mw. W. Minnen-Pos • H.J. Vermetten

Drimmelen

Ridder ON • C.P.F.M. Rompa, Terheijden

Lid ON • mw. C.J.E. van den Biggelaar-van Gils, Made • L.H.M. Bogaers, Wagenberg • J.A.W.M. Groeneveld, vrijwilliger, penningmeester bij de EHBO-vereniging Terheijden, Terheijden • mw. M.A.C. Horrevoets-van Meel, Made • L.A.H. Krischer, gemeenteraadslid van Drimmelen, Terheijden • J.C.M. Kwaaitaal, Hooge Zwaluwe • T.C. Kwaaitaal, Made • P.A. Meeuwissen, Lage Zwaluwe • C.C. Meulemans, Made • mw. J.C.M. Meulemans-van der Made, vrijwilligster, Made • mw. S.C.M. van Mook-van Wingerden, Wagenberg • F.M. Rebers, vml. directeur van het Zorgcentrum De Wijngaard, Made • M.C. Rijnhout, Wagenberg • mw. C.G. Rulens-de Wijs, Made • J.A.M. van der Steen, lid van de vrijwillige brandweer van Drimmelen, Made • mw. C.E. Stevens-Schuurmans, Hooge Zwaluwe • P.D. van der Veeke, lid van de vrijwillige brandweer van Drimmelen, Lage Zwaluwe

Eersel

Ridder ON • C.J. van Beers, Duizel

Lid ON • P.J.J.M. Boerboom • mw. W.H. Boerboom-Stevens • H.J.A. van der Heijden, Wintelre

Eindhoven

Ridder ON • J.L.A. Heijmans • P.J.H.M. Kuepers • G.C.A.W. Meeuwis • mw. E.M.H. Steinbusch-Joosten • L.F. Steinhauzer • drs. P. Thoben, directeur-conservator van het Museum Kempenland Eindhoven

Lid ON • mw. L. Bijster-Hemstra • mw. C.T. Bogers-Poppelaars • J.C.M. Bolwerk • J.C. Bookelaar • C. Ceelen • A.H. Cuppens • mw. C.A.M. Dekkers-van der Velden, vrijwilligster • J.J. van Glabbeek • J.A.G. van Hout • J.G.M. Huijbregts • J.M.J. van den Hurk • mw. M.H.C. Janssen-Geene, vrijwilligster • P.J. van Kemenade, vrijwilliger, oud-bestuurslid van de Katholieke EHBO-vereniging • B.P.P.C. Klaassen, lid, oud-voorzitter van de Gymnastiekvereniging Best • G.J. Koenen • mw. M.C. de Laat-Derkx • mw. J.M.C. van der Linden-van Nistelrooij • P.F. van der Loo • mw. W.C. Nauta-Willems, vrijwilligster bij het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Eindhoven • W.A. Oppers, pleegouder • mw. C.F.A. Oppers-van Dooren, pleegouder • A.P. van Rooij, pleegouder • mw. C.J.H.M. van Rooij-van Zetten, pleegouder • mw. M.E. Snel • W.L.G. Swinkels • A.C.J. van Veggel, voorzitter van het Buurtcentrum De Rondweg • P.F.C. van Vugt • mw. M.L.P. van Vugt-Dekkers • G. de Wilde, vrijwilliger bij de Vereniging Sport en Ontspanning te Waalre • mw. A. de Wilde-Bos, vrijwilliger bij de Vereniging Sport en Ontspanning te Waalre • mw. J.P.I. van der Zande-Guitjens

Etten-Leur

Lid ON • mw. I.W.A.M. van den Broek-Borghouts • J.P. van Hal, gemeenteraadslid van Etten-Leur • J.C.G. Hendrickx • A.C.M. Naalden • mw. W.J. van Oorschot-van der Hoeven • G.C.M. van Rooij • F.J. Vrolijk

Geertruidenberg

Lid ON • A.A.G.A. van Beek • F.I.M. de Beer, Raamsdonksveer • A.P.M. Bouwens • P.G. van Eck • mw. M. Fruijtier-van Eenennaam • C.J.A.M. Kivits, Raamsdonksveer • mw. L.C. Laurijssen-Kerremans, gemeenteraadslid van Geertruidenberg, Raamsdonk • mw. J.H. van Strien-Smits, Raamsdonksveer • mw. A.M.A.G. Venderbos-Blijlevens, gemeenteraadslid van Geertruidenberg

Geldrop-Mierlo

Ridder ON • J.P. Broertjes, amateur archeoloog, Geldrop

Lid ON • H.C.M. van Bussel, bestuurslid van de Wielervereniging Trap Met Lust, Geldrop • A.A.M. Gerrits, begeleider van de Stichting Hobbyclub Braakhuizen-Noord, Geldrop • mw. W.H.J.M. de Greef-van Marwijk, Geldrop • mw. G.M.P. Heijnen-Aerdts, Mierlo • mw. A.M.J. d’Hont-Smeulders, vrijwilligster bij het Bejaardentehuis De Akert, Geldrop • J.T. Kerkhof, Geldrop • L.J. Kouijzer, Mierlo • J.J.A. van der Sanden, Geldrop • M.W. Sanders, penningmeester van de Stichting Jeugdbelangen Braakhuizen Noord, Geldrop • ing. W.C.L. van Schaïk, Geldrop • mw. J.M. Scheepers, Geldrop • J.G.J. Strik, Mierlo • A.M. van de Valk, Geldrop • J.M. van de Ven, Mierlo • mw. A. van der Vleuten-Speek, Mierlo • I.W.W. Weijmans, Mierlo

Gemert-Bakel

Officier ON • drs. P.J.J.M. Swinkels, voorzitter van de Raad van Bestuur van Bavaria NV, Gemert

Ridder ON • ing. W.A.M. Kuypers, Bakel

Lid ON • F.C.M. van den Berkmortel, Milheeze • J.M.A. Bevers, gemeenteraadslid van Gemert-Bakel, Gemert • mw. J.H.M. van Doorn-Notermans, Gemert • L.M. van den Eijnde, Gemert • J.H.M. Goossens, Bakel • H.J. van Hoof, Handel • H.T. van Hout, Gemert • J.A. Huijbers, Gemert • A.M. de Kleijn, De Rips • mw. W.M. Koolen-Vlemmix, Bakel • mw. A.M. Leenders-Spijkers, Gemert • mw. M.J.T. Megens-Tielemans, De Mortel • C.J. van Oosterwijk, De Mortel • J.M.G. Pennings, Bakel • mw. C.M.F. Pennings-Wiertz, Bakel • mw. C.S. Ramselaar, Gemert • A.B.A. van de Ven, Milheeze • A. Verbakel, actief voor de Kleindier Sport Vereniging Oost-Brabant, Gemert

Gilze en Rijen

Ridder ON • W.A.F.M. van Spaandonk, Rijen

Lid ON • mw. P.A.C. van Dongen-Tielemans, Molenschot • mw. M.J.P. Geerts-Hermans, Molenschot • C.M. Heijkans, Rijen • mw. M.C.W. van Hellemond-van Eijck, Gilze • mw. J.C.A.A. de Hoon, Rijen • W.A.J. van Miert, vrijwilliger bij de Ouderen Sociëteit Het Trefpunt, Gilze • J.F. Severijns, Gilze • mw. A.A. van Spaandonk-Mudde, Rijen • J.P.H. Vermeeren, Gilze

Goirle

Lid ON • mw. A.H.M. van Boxtel-Kolsteren • H.A.C. van Gils • A.M. van Gorp • H.G.J. in ’t Ven, secretaris van de Stichting ’t Kelderke • A.J. Mutsaers, vrijwilliger • mw. H.C. Nouwens-van Boxtel • C.H.M. van de Rijt • P.A.W.F.M. Teurlings, voorzitter van het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Tilburg • ir. M.F.J.A. van der Velden • mw. A.M. van der Velden-Niericker • mw. C.J.D. van Zeeland-van den Hoogen

Grave

Ridder ON • drs. P.G. Hoving, Velp • mw. J.M.H. Hoving-Janssen, Velp

Lid ON • L.J.C. Adriaans • mw. E.G.F.H. Caron-van Haren • G.G. Jans, Velp • K.A. Schel, Velp

Haaren

Ridder ON • J.J.W.M. van den Oever

Lid ON • F.A.A.J.M. Bertens • A.A.M. van Hattum, Helvoirt • W.H. van der Pasch, Esch • mw. C.J.M. van de Plas-Schoenmakers, Biezenmortel • A.C. Ruijs, Esch • J. van der Sande, vrijwilliger bij de Helvoirtse Tennisvereniging, wonend, Helvoirt • mw. A.R. Stallen-de Laat, bestuurslid van de Crohn en Ulcerosa Vereniging Nederland, afdeling West en Midden-Brabant

Halderberge

Ridder ON • J.M. Brans, gemeenteraadslid en oud-wethouder van Halderberge, Hoeven • G.C.J. Huijpen, gemeenteraadslid en oud-wethouder van Halderberge, Oudenbosch

Lid ON • mw. E.J.F. Diephuis-Claessens, vrijwilliger bij het opvangcentrum voor vluchtelingen, Hoeven • C. Dingenouts, Oud Gastel • W.A.M. Gouverneur, Oudenbosch • P.J.M. van ’t Hof, Oudenbosch • P.A. Mandemaker, Oudenbosch • C.J. Nuiten, Stampersgat • J.C.G. de Regt, Oudenbosch

Heeze-Leende

Ridder ON • prof. ir. J.G. Balkestein, Heeze • mw. M.T. van Gorp-van den Berg, Heeze

Lid ON • mw. J.H.M. Beenders-Cuppens, vrijwilligster, Sterksel • mw. D.J. Benthem-Abbink, Leende • J.J.M. Hendriksen, Sterksel • G.A. Strauven, Heeze

Helmond

Ridder ON • J. Steenbrink, klinisch perfusionist • M.A.M. Toll

Lid ON • P.G.C. Aarts • T.G. de Bruijn • H.A.T.L. van Daal • mw. A.M.G.H. van Daal-Bax • T. Duijmelings • mw. O.H. Ferwerda-Bos • mw. J.M. de Groot-Vliegenberg • J.A.T. Janssen • mw. M.G.L. Leenhouwers • H.A.J.M. Martens • W.I. Meulendijks • B.A.J. Oosterbos • H.M.J. Pluijm • M.J.J. van Riet • P.G. van Rooij, penningmeester van de Stichting Jeugdbelangen Mierlo-Hout • J.F.G. Rovers • D.J.W. Smeitink • mw. J.P. Verschuur-de Ridder

Heusden

Lid ON • C.M. van Bladel, oud-lid en thans nog betrokken bij de vrijwillige brandweer van Heusden, Oudheusden • J.C. van Bokhoven, Vlijmen • W.M. Dijkstra, gemeenteraadslid van Heusden, Herpt • G.F. van Gerwen, Oudheusden • A.W. van de Griendt, Oudheusden • C.A.J. de Hart, gemeenteraadslid van Heusden, Haarsteeg • A.J. van der Heijden, Nieuwkuijk • J.G. Ketels, Haarsteeg • mw. H.J.M. Kremers-Musters, wedstrijdsecretaris bij de Handbal Vereniging Avanti, Drunen • mw. M.W. Kropman-van Tartwijk, bestuurslid bij de Basketbalclub Vlijmscherp, Vlijmen • H.G.L. Libregts, Vlijmen • P.G.L. Rabou, Vlijmen • mw. J. Rabou-Nouwens, Vlijmen • mw. S. Sluijmers-Kwetters, mantelzorgster • M.A.P.M. van der Staak • J. Timmermans, Haarsteeg • B. Vermeul, Oudheusden • J.J. van der Wens, Nieuwkuijk • J. de Wit, Drunen • mw. H.M. de Wit-Lommers, Drunen

Hilvarenbeek

Lid ON • L.H.P. van den Boomen, Diessen • mw. C.B.M. Lam, Diessen • L.W.J.J. Lamers • H.V.V. van Straaten

Laarbeek

Lid ON • G.J. Aalders, Lieshout • mw. J.P. van den Broek-de Jong, o.a. penningmeester van de Jeu de Boulesvereniging Beek en Donk, Beek en Donk • A.M.G. Derks, Aarle-Rixtel • M.B. van Horik, Beek en Donk • mw. M.L.T. Luijben-Reemers, Aarle-Rixtel • W.A. Maas, Aarle-Rixtel • H.A. Nooijen, Aarle-Rixtel • H.L.A. Raaijmakers, Mariahout • D.A.P. Sonneveldt, gemeenteraadslid van Laarbeek, Beek en Donk • M.L.C. Verbakel, Aarle-Rixtel • P.J. Vervoort, Lieshout • H.J.M. Vlemmings, Beek en Donk

Landerd

Lid ON • mw. A.T.H. van den Bergh-Geurts van Kessel, Schaijk • J.M. van Bragt, Zeeland • F.H.J. de Bruin, Reek • A.H.J. Derks, Schaijk • H.W.B. Derks, Reek • mw. M.J.R. Derks-Vloet, Schaijk • W.C.J.M. van Esch, Schaijk • A.M. de Groot, Zeeland • mw. M.C.J. Hendriks-Geurts van Kessel, secretaris van De Zonnebloem, afdeling Schaijk-Reek, Schaijk • C.G.J. Keijzer, Schaijk • mw. T.W.M. Kunneman, Zeeland • J.H.F. Meijer, Schaijk • T.M.M. van Oort, Schaijk • M.I. Siebers, Schaijk

Lith

Lid ON • G.W.A. van Geffen, lid van de vrijwillige brandweer van Lith, Lithoijen • A.J.J. van der Loop, gemeenteraadslid van Lith, Oijen • F.G. Ploegmakers, lid van de vrijwillige brandweer van Lith, Lithoijen

Loon op Zand

Lid ON • J.W.M. van Dooren, lid van de vrijwillige brandweer van Loon op Zand • mw. H.J. During, Kaatsheuvel • mw. C.P.C.M. Emmen-Kolen, De Moer • mr. H.A.W. Friederichs, Kaatsheuvel • A.M. van Gorp, Kaatsheuvel • M.G.J. van Hooren • G.M.J. van Leijsen, Kaatsheuvel • mw. H.M. Logister-Verdonk • W. Paapen, beheerder van de Stichting Jeugdbelangen Sint Jozef, Kaatsheuvel • D.C.J. Schellekens, Kaatsheuvel • P.J. Smulders, Kaatsheuvel • E.M.A.J. Steenbergen, Kaatsheuvel

Maasdonk

Lid ON • L.T. Huismans, Geffen • J.J.M. Meulepas, Geffen • A.J.M. van Nistelrooij, Nuland • mw. P.E.J. van Tienen-Gijsberts, Nuland • M.T.H. Zwanenberg, Nuland • mw. M.P.J. Zwanenberg-van den Akker, Nuland

Mill en Sint Hubert

Lid ON • mw. W.M. Egelmeers-Vloet, Sint Hubert • G.M. Hermens, Wilbertoord • mw. M.C.A. Konings-Ballast, Sint Hubert • T.J. Maassen, Langenboom • P.H.A. Willems, Langenboom

Moerdijk

Ridder ON • E.J. Plooij, Willemstad

Lid ON • ing. D.J.C. van Beers, Zevenbergen • J.A. Bienefelt, Fijnaart • mw. A.M. van der Burgh-van Tooren • A.L. Dierks, Fijnaart • mw. E.A. Jongmans-den Reijer, Klundert • mw. L.J. Lanning-Kassel, Willemstad • R. Makkink, Zevenbergen • mw. M.C. Moerland-van der Ploeg, Willemstad • A. Neelen, vrijwilliger bij het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Fijnaart en Heijningen, Fijnaart • mw. M.W.E. Neelen-Rijsdijk, Fijnaart • C.K. Nelemans, Zevenbergen • C. Nieuwkerk, Fijnaart • Q.M. Oomen, Zevenbergen • A. Sterk, Zevenbergen

Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Ridder ON • mr. W.R. Ligtvoet, Gerwen en Nederwetten

Lid ON • mw. A.C. Kasdorp-de Jong, Gerwen en Nederwetten • L.H.C. Staals, Gerwen en Nederwetten • J.T.H.M. Sterenborg, Gerwen en Nederwetten • mw. J.M.L.G. Vermeulen-Teurlinckx, Gerwen en Nederwetten

Oirschot

Ridder ON • mw. drs. A. van Lierop • mw. M.C. Mertens-Slingerland

Lid ON • M.A.J.M. van den Boomen, Oost West en Middelbeers • J.G.M. Deenen, Oost West en Middelbeers • mw. C.C.A. Habraken-van Roovert • J.J.M. Mezenberg • C.J. Oudesluijs, Oost West en Middelbeers • P.G.P. van Rooij, Oost West en Middelbeers • C.F.H. Smetsers, bestuurslid van de Vereniging van Ouders en Verwanten van mensen met een verstandelijke handicap • F.J.M. van der Staak • M. van Vugt • H.L.M. van de Wal • mw. C.A.M. van de Wal-van Wesel

Oisterwijk

Ridder ON • drs. Y.C.T.J. Kortmann • mw. P.G. van Wijk

Lid ON • W.J.M. Gillis • mr. P.T.A. de Hair • J.W.D.M. Janssens • ing. T.B. Sinaij • mw. C.J. Spaninks-van Gorp, Moergestel • C.J.P.C. de Veer, gemeenteraadslid van Oisterwijk, Moergestel

Oosterhout

Ridder ON • mw. F. Blom-Pascoal, nationaal coach van de Nederlandse Meisjesselectie Bowling • mw. dr. J.J.A.M. Gorisse • A.H.C. Mutsaers • H.J. Slot

Ridder ON, met de zwaarden • eerste-luitenant van de mariniers algemeen L.P.M. Leenders, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensieterrein

Lid ON • A. Bastiaansen, Dorst • mw. C.P.W. Bode-Zopfi • J.T.M.A. Bossers, lid van de vrijwillige brandweer van Oosterhout, groep Oosteind, Oosteind • J.P.N. Gabriëls • R.J.M.G. Goverde, lid, oud-bestuurslid van de Schaakvereniging D4 • mw. J.C.A. Hamers • A.J. Jongevos, Den Hout • mw. J.A.M. Kock-Aarts • W. Kruijt, verzorger van de sportparken van de Honk- en Softbalverenigiging Twins • C.J.M. Oomen, Dorst • A.C.J. Schellekens, bestuurslid van de Volleybalvereniging VOKO • mw. M.P.L. Stegen-Wetzels, gemeenteraadslid van Oosterhout • J.M.H. van Tilburg, lid van de vrijwillige brandweer van Oosterhout, blusgroep Dorst, Dorst • mw. C.J. van Veldhoven-Verspeek, Dorst • J.F.P. Verheulen

Oss

Lid ON • M.J.J. Belgers • H.T.W. Brocks • mw. N. Buijs, vrijwilligster • B.H.M. Hermans, Megen • M.A.B.M. van den Heuvel, Berghem • mw. A.M.J. van Huisseling-van Uden, Dieden • H.G.J. van Melis, Haren • mw. A.M. Ouwens-Strik, Megen • G. van Schijndel, Megen

Reusel-De Mierden

Lid ON • mw. C.M. Coolen-Craninckx, Lage Mierde • A.F.M. de Hair, Reusel • mw. C.J. Hendrikx-Peijs, Lage Mierde • mw. L.A. Martens-Deneef, Reusel • mw. P.A.C. Michielse-Klessens, vrijwilligster in het Kempsch Verpleeghuis te Bladel, Reusel

Roosendaal

Lid ON • mw. M. van Beek • M.P.M. Brood, bestuurslid van de Scheidsrechtersvereniging Roosendaal en Omstreken • J.A.J. Buijsen, Wouw • J.H.J. Cartens, auteur • F.J.A.M. Deelen, Nispen • A.C.J. Dielemans • J.W. van Nassau • P.C.W.M. Verpalen, Nispen

Rucphen

Lid ON • C.F. Aarts, Sprundel • J.C.J. de Bont, Sprundel • A.D.H.M. Boumeester, Sprundel • A. Heeren, Sprundel • J.M. Herijgens, Sprundel • A.C. Jochems • mw. J.G. Kattevilder-Goedhart, Sint Willebrord • W.J. Liberton, bestuurslid van de Heemkundekring Willebrord, Sint Willebrord • mw. M. Woestenberg-Veldt, vrijwilligster

Schijndel

Lid ON • mw. M.A. van Alebeek-Wagenaars • J.H.J.M. de Bekker • P.H. van Kasteren • N. Pasiman

’s-Hertogenbosch

Officier ON • drs. A.L.M. Nelissen

Ridder ON • drs. C.J.M. Free, onder andere directeur van het Koning Willem I College • mw. A.T.A.J. Leenders-van Heijst • L. Markensteijn, Rosmalen • drs. J.P.C. van Rijnsoever, Rosmalen

Lid ON • mw. M.W. Bettonvil • F.J. de Bonth, vrijwilliger • mw. E.C.J.M. Damen-Kuijpers • M.J. van Doremalen, Rosmalen • J.W. Geerts • mw. J.A.M. te Kaath-Ommen, vrijwilligster bij de Afdeling Zuid II van de regio ’s-Hertogenbosch van De Zonnebloem • mw. T.A.M. Kivits, Empel • mw. J.J.M. Klijnsma-van der Steen, pleegouder, Rosmalen • J.M.A.M. van Kollenburg • W.D. Kuijsten • T.G.M. van den Oever, Engelen • N. Pasaribu • mw. I.W. Thelissen-Jansen, Rosmalen • L.L.C. van den Thillart • mw. H. van de Wiel-Huiskes, vrijwilligster • mw. J.W.A.M. van den Wildenberg-Dillen, Rosmalen

Sint Anthonis

Lid ON • M.H.P. Bexkens, Westerbeek

Sint-Michielsgestel

Ridder ON • mw. B.A. (Sandra) Reemer, artiest, Gemonde

Lid ON • L.J.C. van den Besselaar, Gemonde • N.A. van Boxtel, Berlicum • A.A. Cooijmans, Den Dungen • W. van Geest, Berlicum • J.A.H. van den Hurk • mw. W.H.A. Jacobs-Effting • D. van Kampen, trainer bij de Atletiekvereniging Marvel Boxtel en bij de Trimclub Sint-Michielsgestel • J.W.H. van Kreij, Berlicum • M.J. Rood, Berlicum • A.M. Schuurmans, Den Dungen • H. van der Steen, Gemonde • mw. H.M. Steenbergen-van den Boom, Berlicum • J.N.J. van Uden, Berlicum

Sint-Oedenrode

Lid ON • J.M.J. van Acht • mw. A.G.C. van Acht-Kuijpers • mw. A.M.J. Berkvens-van Zandvoort, vrijwilligster • A.C. Buiting • mw. P.M. Kusters-van der Velden • B.C. van de Laar • L.J.M. van de Laar • J. Lubbers • mw. J.H.P. Schaffers • H.J.A. Vagevuur

Someren

Ridder ON • mw. W.J. van Deursen-van den Akker, Someren-Heide

Lid ON • F. van den Boomen, Someren-Eind • J.P. van Eijk • H.A. van der Linden, beheerder van de Speeltuinvereniging Dierenpark Prinses Irene • P.J. van der Linden • J.M.H. Strik • J.J.P. Weijnen, Someren-Eind

Son en Breugel

Lid ON • J.A.M. van Gorp • mw. Y.M.A. Hendriks-van Grinsven • A.J. Jansen • P.J. van Kuijk • mw. J.A. van Kuijk-Gibbels • A.M.H. Louwers • P.F.J. Slegers • A.M.C. Wagemakers

Steenbergen

Lid ON • Q.G.J. de Boer, Dinteloord • J.W. Boluijt, gemeenteraadslid van Steenbergen, Dinteloord • mw. P.J.M. Dekkers-Schoutens, Nieuw-Vossemeer • mw. P. Hamers-van Wezel, Nieuw-Vossemeer • J.P.B. van de Sanden, Dinteloord • P.A. Vriens, Dinteloord

Tilburg

Officier ON • dr. J.H. Schaaf

Ridder ON • drs. M.F.A. van Diessen • J.A.J. de Greef • mr. F.A. van der Reijt • drs. W.J.C. Scheepens • drs. G.J.W. Steijns

Lid ON • F.C.M. Bartels • W.G. van Bebber • H.G. Eij • mw. P.J.B.M. van de Gender-Horvers • M. van Grinsven • F.E.M.C. van Groeninge • J.J.N.M. Haans, penningmeester van de Wijkorganisatie Stichting Stokhasselt 88 • G.H. Kuitert, penningmeester van de Beheerraad (College van Kerkrentmeesters) van de Protestantse Gemeente van Tilburg en Goirle • mw. A.M.J. Leenheers • H. Minnen, vrijwilliger bij de Stichting Oost-Europa, Dongen • mw. A.M.J.C.F. Moonen-de Laat • mw. H. Rutumalessy-Huliselan, actief binnen de Molukse Vrouwenbeweging in Nederland • F.J. Smulders • mw. G.H.A. Stokmans-Massuger, bestuurslid van de Borstkanker Vereniging Nederland, afdeling Tilburg • mw. A. Wisselink-Roskam • J.M.A.M. Wolfs, Berkel-Enschot • mw. J.C.M. van de Wouw-Breugelmans, lid, oud-bestuurslid van de Gymnastiek- en Turnvereniging Dionysius

Uden

Lid ON • mw. G.C. van Dijk-de Groot, vrijwilligster, Volkel • A.J.M. van Tiel, voorzitter van de Handboogsportvereniging Vreugd Zij Ons Doel, Odiliapeel • W.J.M. Verbruggen, lid van de vrijwillige brandweer van Boekel

Valkenswaard

Lid ON • F.W.M. Box, pleegouder • mw. P.E.M. Box-Looijmans, pleegouder • J.A.M. Brekelmans, secretaris 3VO, afdeling Valkenswaard • T.M.M. van Hoof • F.L.G.C. van Hout • H.A.P. van Hout • mw. M.J.A. van Hout-Willems • J.W.C. van der Linden • G. Smeenk • E.H. Szostak • R. de Waard, vrijwilliger bij de Federatie Nederlandse Blindenbibliotheek

Veghel

Ridder ON • J.H.B.M. Sleegers

Lid ON • L.R.A. van de Bilt • mw. A. van de Crommert-Hendriks • F.A. van Hek, Erp • mw. J.M. Hendriks, mantelzorgster, Erp • G.A.C. van Hoof, Erp • A.J.M. Jans, Erp • G.B.M. Janssen • mw. F.F.T. Janssen-van Nisselrooij • mw. A.S.M. Jilesen-Schomaker • mw. F.P.M. Waals, mantelzorgster

Veldhoven

Ridder ON • L.P. de Matter • mr. H.J. Rosens

Lid ON • W.H. van den Berk, voorzitter van de Voetbalvereniging SR Rood-Wit • mw. C. van Dam-Buntsma, vrijwilligster • P.G.A. van Doren • L.H.A. de Greef • mw. A.M. van Heek-Volbeda • mw. G. Joziasse-van der Plank, vrijwilligster • W.C.M. van der Meer • mw. J.M. Olijslagers-Verspaget • mw. C.E. Oosterveen-Hekker, vrijwilligster • mw. H.C. Sanders-Brakband • G.J.W. van Santen, pleegouder • mw. M. van Santen-Donkers, pleegouder • M.G.C. Timmers, lid van de Voetbalvereniging SV Marvilde • H.A.G. Zaaijer, secretaris van de Judovereniging Shizen Hontai

Vught

Lid ON • W.H.M. Brekelmans • H.J.P.M. Klösters, gemeenteraadslid van Vught • P.M.M.H. van Laanen, gemeenteraadslid van Vught • mw. C.W.M. Maas • A.H.W. Matthijssen, vrijwilliger bij de Basketballclub EBBC te ’s-Hertogenbosch • mw. W.J. van den Meerendonk, vrijwilligster • M.H.A. Smits • A.P. Stakenburg • H.J.A. Verzantvoort • G.M. van der Zandt

Waalre

Lid ON • L.J. Baltussen • A.H.J.M.K. van den Eeden • H.B. Larosch • J.P.A. Nillesen • P.J.M.J. Sanders • P.A.W. Willems, bestuurslid van de Voetbalvereniging DVS

Waalwijk

Ridder ON • H.J. Bleekendaal, Sprang-Capelle • M.J. van der Horst • P.J.M. van Steenoven

Lid ON • P.N.J. Akkermans, Waspik • mw. J.E.M. Broers-Droesen • J. Brok • mw. G.P.M.A. Brok-van Blerk • C.J.J. van Herpt, vrijwilliger bij de Stichting Aktief Baardwijk • C.A.M. de Hond, Waspik • F.J.M. van Ierland, Sprang-Capelle • mw. A.A. de Jong-Vos, Sprang-Capelle • H.A. Klerkx • A. Langermans, lid van de vrijwillige brandweer van Waalwijk, post Waspik, Waspik • W.A.M. van der Lee, lid van de vrijwillige brandweer van Waalwijk • mw. A.J.M. van Seters-Kuijte, Waspik • J.C. Treffers, reservist bij de politie Midden- en West-Brabant, Waspik • mw. H.M. Visser-Crielaard, Sprang-Capelle • A.J. van Zelst, Sprang-Capelle

Werkendam

Ridder ON • B.M. van den Heuvel

Lid ON • T.H. voor den Dag, Nieuwendijk • A.J. van Dortmont, Hank • G. Kant, Sleeuwijk

Woensdrecht

Lid ON • L.A.F. Baseler, Huijbergen • A.G. Buijs, Putte • mw. P.A.M. Dijkstra-Adriaansen, medeoprichter en erelid van de Vereniging Historische Zweefvliegtuigen • mw. A. Hoogeveen-van Doorn, Huijbergen • mw. M.A. Sleegers-van Zelst, Hoogerheide • L.J. van Zunderd, vrijwilliger bij de R.K. Voetbalvereniging METO, Hoogerheide

Woudrichem

Ridder ON • drs. J.B. Val

Lid ON • A. Bouwman • mw. C.G. Brandenberg-van Vuuren • J.A. de Ruiter MBA, Giessen • A.C. Schravendeel • L.A. Snoek, Almkerk

Zundert

Ridder ON • J.J. Damen • H.J.M. Poppelaars, Achtmaal • P.G.H.N. Utens, Rijsbergen

Lid ON • C.M. van den Akker • J.A.M. van Bekhoven, Achtmaal • drs. C.G.M. Daamen, Rijsbergen • mw. E. Leeuw-Rustenburg • A.P.M. van Rijckevorsel, voorzitter van de Stichting Boerendag Rijsbergen, Rijsbergen • mw. A.A. van Zundert-Verhaeren, Rijsbergen