Koninklijke lintjes voor 3.514 mensen

Koninklijke lintjes voor 3.514 mensen Den Haag, 28 april. Bij de traditionele lintjesregen hebben vanochtend en gisteren 3.514 mensen een koninklijke onderscheiding gekregen. Tot de beroemdheden die een lintje kregen behoren striptekenaar Albert Uderzo, zangeres Sandra Reemer, Beel-biograaf Lambert Giebels, BT-topman Ben Verwaaijen, Bavaria-topman P. Swinkels, actrice Cox Habbema, muzikante Leonie Jansen, basketbalcoach Ton Boot en G. van den Ende en E. Trommel van Ernst, Bobby & de rest. In Den Haag was na de uitreiking een borrel. Foto Roel Rozenburg Pagina's 2, 8, 9, 10 en 11. Den Haag:28.4.6 Koninklijke onderscheidingen. © foto/Roel Rozenburg
Koninklijke lintjes voor 3.514 mensen Den Haag, 28 april. Bij de traditionele lintjesregen hebben vanochtend en gisteren 3.514 mensen een koninklijke onderscheiding gekregen. Tot de beroemdheden die een lintje kregen behoren striptekenaar Albert Uderzo, zangeres Sandra Reemer, Beel-biograaf Lambert Giebels, BT-topman Ben Verwaaijen, Bavaria-topman P. Swinkels, actrice Cox Habbema, muzikante Leonie Jansen, basketbalcoach Ton Boot en G. van den Ende en E. Trommel van Ernst, Bobby & de rest. In Den Haag was na de uitreiking een borrel. Foto Roel Rozenburg Pagina's 2, 8, 9, 10 en 11. Den Haag:28.4.6 Koninklijke onderscheidingen. © foto/Roel Rozenburg Rozenburg, Roel