Foto's lintjes

Cox Habbema, actrice: officier ON Foto Vincent Mentzel Cox Habbema, directeur FOTO: Vincent Mentzel Naam: Cox Habbema Cox Habbema begon haar loopbaan als regisseur en actrice in 1968 bij Toneelgroep Centrum. Zij was 15 jaar verbonden aan het Deutsch Theater in Berlijn en vanaf 1986, 10 jaar lang directeur van Stadsschouwburg Amsterdam. Na 1996 werd Cox Habbema zelfstandig ondernemer en gaf les aan politiek bedrijfsleven en aan overheid. Tot eind 2004 is Cox Habbema Cultuur Intendant in Almere. Momenteel staat zij weer op toneel. Na enkele jaren te hebben rondgereisd in Oost Duitsland met het stuk "Mijn koffer in Berlijn" staat zij momenteel op de planken met een monoloog getiteld "Een vrouw in Berlijn in 1945". Geboortedatum: 21-3-44 Waar: Amsterdam Huidig beroep: Actrice, schrijfster, regisseur Wanneer in Amsterdam gewoond: altijd, met veel buitenland tussendoor Welke buurt: zuid Lid van de PvdA sinds: een maand, vriend sinds geboorte Ik ben lid geworden, omdat: ik me aan wilde sluiten bij een sterke oppositie tegen de regering
Cox Habbema, actrice: officier ON Foto Vincent Mentzel Cox Habbema, directeur FOTO: Vincent Mentzel Naam: Cox Habbema Cox Habbema begon haar loopbaan als regisseur en actrice in 1968 bij Toneelgroep Centrum. Zij was 15 jaar verbonden aan het Deutsch Theater in Berlijn en vanaf 1986, 10 jaar lang directeur van Stadsschouwburg Amsterdam. Na 1996 werd Cox Habbema zelfstandig ondernemer en gaf les aan politiek bedrijfsleven en aan overheid. Tot eind 2004 is Cox Habbema Cultuur Intendant in Almere. Momenteel staat zij weer op toneel. Na enkele jaren te hebben rondgereisd in Oost Duitsland met het stuk "Mijn koffer in Berlijn" staat zij momenteel op de planken met een monoloog getiteld "Een vrouw in Berlijn in 1945". Geboortedatum: 21-3-44 Waar: Amsterdam Huidig beroep: Actrice, schrijfster, regisseur Wanneer in Amsterdam gewoond: altijd, met veel buitenland tussendoor Welke buurt: zuid Lid van de PvdA sinds: een maand, vriend sinds geboorte Ik ben lid geworden, omdat: ik me aan wilde sluiten bij een sterke oppositie tegen de regering Mentzel, Vincent