Drenthe

Aa en Hunze

Ridder ON • mw. G. Amoureus-Mulder, Rolde

Lid ON • A. Holtjer, gemeenteraadslid van Aa en Hunze, Rolde • J. Mulder, Anloo • J. Warners, Gieten

Assen

Ridder ON • C.W. Blankenstijn

Ridder ON, met de zwaarden • luitenant-kolonel ing. P.C.J. van Bruggen, van het wapen der genie, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen

Lid ON • S. Buurs • mw. J. de Haan-Boers, vrijwilligster • J.E. van Ingen

Borger-Odoorn

Lid ON • mw. L.C. Nawijn-Wieringa, Borger • W. Uiterwijk, Odoorn

Coevorden

Lid ON • A. Kuipers, Meppen • H. Schepers, Oosterhesselen • mw. T.A. Veltman, Aalden

De Wolden

Lid ON • mw. G.G. Bakker-Bakker, Alteveer • F. Berends, Echten • mw. A. de Best-Luten, vrijwilligster, Ruinerwold • A. Buiter, Koekange • J. Jansen, De Wijk • W. Kiers, Ruinen • K. Kleefman, Zuidwolde • L. Kreuze, Zuidwolde • B.G. Mekkes, De Wijk • W. Oosterhof-van de Geest, Zuidwolde • K. Schaafsma, Zuidwolde

Emmen

Ridder ON • M.A. Bulte • L. de Jonge • mw. drs. H. te Winkel-Komijn

Lid ON • mw. G.H. Bolland-Korte • mw. K. Bos-van der Velde, Emmer-Compascuum • J. Doornbos, Nieuw-Weerdinge • mw. J.G. Grethe-Gerritsen, bestuurslid van de Nederlandse Hartstichting, afdeling Emmen • F.J. Haikens, adviseur bij de Wieler Sport Vereniging Emmen, Emmer-Compascuum • J. Harms • G.H. Hartmann, Barger-Compascuum • J. Heegen, Schoonebeek • L.H. Hilberts, Schoonebeek • G.J. Jansen, lid van de vrijwillige brandweer van Emmen, post Schoonebeek, Schoonebeek • H.H. Janssen, bestuurslid bij de Stichting Gespecialiceerd Jeugd en Volwassen Werk • J.B. van Os, bestuurslid van de IJsvereniging Barger Oosterveen, Klazienaveen • mw. M.G. Rass-Fischer, Zwartemeer • mw. G. Reurink-Maneschijn, voorzitter van de Bejaardenclub Ons Genoegen • J. Stokman, lid van de vrijwillige brandweer van Emmen, post Schoonebeek, Schoonebeek

Hoogeveen

Lid ON • J. Alting, Nieuwlande • K.J. Baas • A. Boer, Elim • mw. S. Bolt-Zilverberg • L.A. van Dijk • mw. A. Kruijt-Bekhuis • M. Leistra • A.A. Metselaar • H. Niemeijer • E. Pattipeiluhu, ouderling van de Noodgemeente Geredja Protestan Maluku di Belanda (N.G.P.M.B.) • mw. A. Ploeg-Tetenburg • mw. J.A. Slijkoort-Sieling • A. van der Veen, lid van de vrijwillige brandweer van Hoogeveen • mw. L. Vos-van der Jagt, Hollandscheveld • J. Zwiers

Meppel

Lid ON • mw. B. Derix-Lavet • B. Huisman, Nijeveen • H.J. Meijerink

Midden-Drenthe

Ridder ON • J. Treffers, Westerbork

Lid ON • mw. G. Fikkert-van Loo, Eursinge • mw. M.J. Kootstra, Bovensmilde • mw. J.J. Sturing-Scholte, vrijwilligster en coördinator van het vrijwilligerswerk van de Vereniging Arendshorst te Assen, Hooghalen • A. Vloo, Beilen

Noordenveld

Ridder ON • dr. P.O. Gerrits, Roden • E. Meima, Roden • drs. J.A.M.J. Schipperijn, Roden

Lid ON • B. Buursma, Roden • E. Land, Roden • mw. T. Scholten-Brul, Veenhuizen

Tynaarlo

Lid ON • D.P. Dijkens, Zuidlaren • A. Kamphuis, penningmeester van de Zwemclub van de Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie te Haren, Vries

Westerveld

Ridder ON • G.J. Bouwhuis, gemeenteraadslid van en oud-wethouder van Westerveld, Nijensleek • M. Sol, Wapserveen

Lid ON • mw. J.H.A. Elting-Heres, gemeenteraadslid van Vledder, Nijensleek • P. Gol, Havelte • mw. W.H.E. de Groot-Scheffel, Wilhelminaoord • J.IJ.A. de Haas, gemeenteraadslid van Westerveld, Dwingeloo