Vrouw van vroeger

Vrouw van vroeger De Theatercompagnie brengt het spannende toneelstuk De vrouw van vroeger van de Duitse schrijver Ronald Schimmelpfennig. Er staat een vrouw voor de deur bij een gezin dat op het punt staat te verhuizen. Drieëntwintig jaar geleden was zij zijn zomerliefde. ,,Love you forever and forever,” zong hij toen voor haar. En nu komt ze zijn eeuwige liefde halen. Extra spanning levert de verteltechniek op: Schimmelpfennig spoelt de korte scènes constant terug of verder. T/m 29 april Compagnietheater, Amsterdam. www.theatercompagnie.nl

De Theatercompagnie brengt het spannende toneelstuk De vrouw van vroeger van de Duitse schrijver Ronald Schimmelpfennig. Er staat een vrouw voor de deur bij een gezin dat op het punt staat te verhuizen. Drieëntwintig jaar geleden was zij zijn zomerliefde. ,,Love you forever and forever,” zong hij toen voor haar. En nu komt ze zijn eeuwige liefde halen. Extra spanning levert de verteltechniek op: Schimmelpfennig spoelt de korte scènes constant terug of verder.

T/m 29 april Compagnietheater, Amsterdam. www.theatercompagnie.nl