Televisie Overige Films

Legally Blonde (Robert Luketic, 2001, VS). Het domme blondje heeft in deze succeskomedie behalve blond haar ook nog eens hersens en een hart van goud. Reese Witherspoon (Pleasantville, Walk the line) gaat, als een immer in roze gehulde underdog, in Harvard rechten studeren. En ze overwint. Ook met Matthew Davis. Net5, 20.30-22.20u., onderbroken door reclame.

The Rookie (Clint Eastwood, 1990, VS). Achtervolgingen per auto en blikschade spelen de hoofdrol in slordig opgezette, humorloze actiefilm met Clint Eastwood en Charlie Sheen als politiemannen en Raul Julia als Duitse bendeleider. Veronica, 20.30-22.55u., onderbroken door reclame.

Night Shift (Ron Howard, 1981, VS). Sympathieke situatieklucht. Timide nachtwaker Henry Winkler en brutale collega Michael Keaton maken van New-Yorks lijkenhuis een voorbeeldige 'call girl'-centrale. BBC2, 1.10-3.00u.