Opening Night

Opening Night Opening Night door Toneelgroep Amsterdam en NTGent is gebaseerd op de film uit 1977 en gaat over een toneelgroep in de bange weken voor een première. Bovenop de gebruikelijke crises komt de persoonlijke ouderwordingscrisis van Myrtle. Regisseur Ivo van Hove speelt met de verwarring tussen fictie en werkelijkheid en heeft een topcast met o.a. Jacob Derwig en Fedja van Huêt. Elsie de Brauw is ijzersterk als Myrtle. 9-10 mei Schouwburg Rotterdam. 18-27 mei Schouwburg, Amsterdam. Inl 020-5318484 of www.toneelgroep amsterdam.nl.

Opening Night door Toneelgroep Amsterdam en NTGent is gebaseerd op de film uit 1977 en gaat over een toneelgroep in de bange weken voor een première. Bovenop de gebruikelijke crises komt de persoonlijke ouderwordingscrisis van Myrtle. Regisseur Ivo van Hove speelt met de verwarring tussen fictie en werkelijkheid en heeft een topcast met o.a. Jacob Derwig en Fedja van Huêt. Elsie de Brauw is ijzersterk als Myrtle.

9-10 mei Schouwburg Rotterdam. 18-27 mei Schouwburg, Amsterdam. Inl 020-5318484 of www.toneelgroep

amsterdam.nl.