FOTOGRAFIE

FOTOGRAFIE KoninginnedagOp de tijdelijke locatie in het tNt-pand op de hoek Herengracht/Vijzelstraat organiseert Foam de tentoonstelling Everyday is not like everyday', waarvoor zeventig Nederlandse fotografen een foto maakten over Koninginnedag. Deelnemers aan het project zijn onder meer Bertien van Manen, Desirée Dolron, Vivianne Sassen, Diana Blok, Marnix Goossens en Martine Stig. Bij de tentoonstelling verschijnt een gelijknamig boek. Everyday is not like everyday t/m 14 mei in Foam, p/a Herengracht 498. Inl 020-5516500, www.foam.nl Melanie Bonajo - a Kai Zastrow book tentoonstelling Foam: Everyday is not like everyday

KoninginnedagOp de tijdelijke locatie in het tNt-pand op de hoek Herengracht/Vijzelstraat organiseert Foam de tentoonstelling Everyday is not like everyday', waarvoor zeventig Nederlandse fotografen een foto maakten over Koninginnedag. Deelnemers aan het project zijn onder meer Bertien van Manen, Desirée Dolron, Vivianne Sassen, Diana Blok, Marnix Goossens en Martine Stig. Bij de tentoonstelling verschijnt een gelijknamig boek.

Everyday is not like everyday t/m 14 mei in Foam, p/a Herengracht 498. Inl 020-5516500, www.foam.nl