Eberhard Havekost

Eberhard Havekost Het Stedelijk Museum toont een overzicht van het werk van de schilder Eberhard Havekost (Dresden, 1967). Havekost schildert zijn doeken naar digitale foto’s, door hemzelf gemaakt en vervolgens in de computer gemanipuleerd. Wanneer het beeld hem bevalt, schildert hij het na. Havekost maakt deel uit van de „Dresdener Schule”, die vinden dat het schilderij beter uitdrukking aan onze kijk op de wereld geeft dan de foto. Eberhard Havekost schilderijen 1998-2005 t/m 29 mei Stedelijk Museum CS, Oosterdoksekade 5, Amsterdam. Dag 10-18u. Eberhard Havekost Augen, 2003, 230 x 120 cm, private collection, Bern
Eberhard Havekost Het Stedelijk Museum toont een overzicht van het werk van de schilder Eberhard Havekost (Dresden, 1967). Havekost schildert zijn doeken naar digitale foto’s, door hemzelf gemaakt en vervolgens in de computer gemanipuleerd. Wanneer het beeld hem bevalt, schildert hij het na. Havekost maakt deel uit van de „Dresdener Schule”, die vinden dat het schilderij beter uitdrukking aan onze kijk op de wereld geeft dan de foto. Eberhard Havekost schilderijen 1998-2005 t/m 29 mei Stedelijk Museum CS, Oosterdoksekade 5, Amsterdam. Dag 10-18u. Eberhard Havekost Augen, 2003, 230 x 120 cm, private collection, Bern

Het Stedelijk Museum toont een overzicht van het werk van de schilder Eberhard Havekost (Dresden, 1967). Havekost schildert zijn doeken naar digitale foto’s, door hemzelf gemaakt en vervolgens in de computer gemanipuleerd. Wanneer het beeld hem bevalt, schildert hij het na. Havekost maakt deel uit van de „Dresdener Schule”, die vinden dat het schilderij beter uitdrukking aan onze kijk op de wereld geeft dan de foto.

Eberhard Havekost schilderijen 1998-2005 t/m 29 mei Stedelijk Museum CS, Oosterdoksekade 5, Amsterdam. Dag 10-18u.