Dood Paard

Dood Paard Dood Paard biedt met Zelfportret dat kan geen toeval zijn de toeschouwer een ouderwetse diashow, op sfeer gebracht met blikje bier, wijn en toastje brie, en geklungel met de projector. Jeugdherinneringen uit de jaren zeventig en tachtig, De leden van Dood Paard kijken gevoelvol terug op de idealen van de jaren zeventig, wat ontaardt in een aanklacht tegen deze tijd. Zelfportret is vooral een portret van Nederland geïntegreerd in een groeiend, abstract Europa. T/m 28 april Frascati, Amsterdam. Tournee t/m 10 juni. Inl www.doodpaard.nl Foto Sanne Peper
Dood Paard Dood Paard biedt met Zelfportret dat kan geen toeval zijn de toeschouwer een ouderwetse diashow, op sfeer gebracht met blikje bier, wijn en toastje brie, en geklungel met de projector. Jeugdherinneringen uit de jaren zeventig en tachtig, De leden van Dood Paard kijken gevoelvol terug op de idealen van de jaren zeventig, wat ontaardt in een aanklacht tegen deze tijd. Zelfportret is vooral een portret van Nederland geïntegreerd in een groeiend, abstract Europa. T/m 28 april Frascati, Amsterdam. Tournee t/m 10 juni. Inl www.doodpaard.nl Foto Sanne Peper Peper, Sanne

Dood Paard biedt met Zelfportret dat kan geen toeval zijn de toeschouwer een ouderwetse diashow, op sfeer gebracht met blikje bier, wijn en toastje brie, en geklungel met de projector. Jeugdherinneringen uit de jaren zeventig en tachtig, De leden van Dood Paard kijken gevoelvol terug op de idealen van de jaren zeventig, wat ontaardt in een aanklacht tegen deze tijd. Zelfportret is vooral een portret van Nederland geïntegreerd in een groeiend, abstract Europa.

T/m 28 april Frascati, Amsterdam. Tournee t/m 10 juni. Inl www.doodpaard.nl