CULTURELE VRIJMARKT

CULTURELE VRIJMARKT Voor en tijdens de Koninginne-nacht is er in Amsterdam op het Amstelveld en de Reguliersgracht de inmiddels traditionele Culturele Vrijmarkt met een zeer gevarieerde programmering: o.a. klassieke muziek, opera (‘Het Tosca eet slakken zonder zout-project’), jazz , zigeunermuziek en films. Onder de artiesten Hans Dulfer, Armando Cairo, Simon Vinkenoog, Cecilia Bernardini, Nello Mirando en vele anderen. Culturele Vrijmarkt: rondom Amstelveld Amsterdam 28 april 18-01u. Programmering: www.culturelevrijmarkt.nl Hans Dulfer

Voor en tijdens de Koninginne-nacht is er in Amsterdam op het Amstelveld en de Reguliersgracht de inmiddels traditionele Culturele Vrijmarkt met een zeer gevarieerde programmering: o.a. klassieke muziek, opera (‘Het Tosca eet slakken zonder zout-project’), jazz , zigeunermuziek en films. Onder de artiesten Hans Dulfer, Armando Cairo, Simon Vinkenoog, Cecilia Bernardini, Nello Mirando en vele anderen.

Culturele Vrijmarkt: rondom Amstelveld Amsterdam 28 april 18-01u. Programmering: www.culturelevrijmarkt.nl