Slapende geliefde (3)

Deze foto komt van Peter Korsten. ,,Vorig voorjaar, zondagmorgen in de trein tussen Utrecht en Leiden. De avond ervoor gingen Ingrid en ik naar een feest ter ere van het eenjarig bestaan van wandeltochtensite weekendhike.nl in Fort Vechten. Na afloop kampeerden we net als de andere feestgangers op het terrein van de vesting. Het was een korte nacht en Ingrid viel in het warme zonnetje heerlijk in slaap.“

Deze foto komt van Peter Korsten. ,,Vorig voorjaar, zondagmorgen in de trein tussen Utrecht en Leiden. De avond ervoor gingen Ingrid en ik naar een feest ter ere van het eenjarig bestaan van wandeltochtensite weekendhike.nl in Fort Vechten. Na afloop kampeerden we net als de andere feestgangers op het terrein van de vesting. Het was een korte nacht en Ingrid viel in het warme zonnetje heerlijk in slaap.“ Korsten, Peter

Het thema van volgende week is: auto wassen. Mail je foto naar klik@nrc.nl.