Gered, en nu terug naar hun ouders

Gered, en nu terug naar hun ouders Kunming, 26 april. Een groep van 28 kinderen wacht in een politiebureau in de Chinese stad Kunming, in de zuidwestelijke provincie Yannan, op hereniging met hun ouders. De kinderen werden eerder ontvoerd en aan de hand van dna-onderzoek is de verwantschap met hun ouders vastgesteld. Volgens het VN-Kinderfonds UNICEF lopen vooral vrouwen en kinderen op het arme platteland van China het risico in handen te vallen van mensensmokkelaars. Foto AP Children rescued from child abductors sit in the Panlong Public Security Bureau in Kunming, in China's southwest Yunnan province Tuesday, April 25, 2006. Some of 28 children who were rescued from traffickers and identified by DNA tests were reunited with their parents in Kunming Tuesday, while 12 others in Fujian province are waiting on DNA tests so that they can be reunited with their families. (AP Photo/Color China Photo) ** CHINA OUT **
Gered, en nu terug naar hun ouders Kunming, 26 april. Een groep van 28 kinderen wacht in een politiebureau in de Chinese stad Kunming, in de zuidwestelijke provincie Yannan, op hereniging met hun ouders. De kinderen werden eerder ontvoerd en aan de hand van dna-onderzoek is de verwantschap met hun ouders vastgesteld. Volgens het VN-Kinderfonds UNICEF lopen vooral vrouwen en kinderen op het arme platteland van China het risico in handen te vallen van mensensmokkelaars. Foto AP Children rescued from child abductors sit in the Panlong Public Security Bureau in Kunming, in China's southwest Yunnan province Tuesday, April 25, 2006. Some of 28 children who were rescued from traffickers and identified by DNA tests were reunited with their parents in Kunming Tuesday, while 12 others in Fujian province are waiting on DNA tests so that they can be reunited with their families. (AP Photo/Color China Photo) ** CHINA OUT ** Associated Press