Televisie Film van de dag

Charlie's Angels. In de woorden van producent Aaron Spelling was de populaire jaren zeventig tv-sieserie Charlie's Angels niet veel meer dan een excuus om “drie knappe vrouwen in steeds nieuwe sexy outfits“ te hullen. De door Drew Barrymore geproduceerde speelfilm huldigt hetzelfde principe. Barrymore en Cameron Diaz en Lucy Liu hebben geen hoogdravende ambities in de film over drie vrouwelijke privé-detectives die vooral goed zijn in undercoverwerk en vermommingen. De Charlie van vroeger, alleen een stem uit een radio (weer de stem van John Forsythe) heeft drie nieuwe engelen gerekruteerd, die dan misschien niet weten hoe ze een taart moeten bakken of een man moeten houden, maar wel geboefte weten te pakken. Geboefte dat graag Japanse themafeestjes geeft of op het racecircuit rondhangt, waar weer bijpassende pakjes bij horen. Lang leve de jaren '70! (McG, 2000, VS/D), SBS 6, 20.30-22.30u.

    • André Waardenburg