' Slapende geliefde' 2

Dit is Keith, de echtgenoot van Tjitske Zuiderbaan.

klik@nrc.nl 'Slapende geliefde' 2 Dit is Keith, de echtgenoot van Tjitske Zuiderbaan. ,,De manier waarop hij hier slaapt, met zijn handen op de borst, is een typische houding van Keith. Deze foto is gemaakt met oudjaar, in Boston. Hij was zo moe van het werken als kok, dat ik hem om twaalf uur wakker moest maken. Keith woont nu weer in Amerika, om zijn american dream te bereiken.“ 'Slapende geliefde' 2 Dit is Keith, de echtgenoot van Tjitske Zuiderbaan. Zuiderbaan, Tjitske

,,De manier waarop hij hier slaapt, met zijn handen op de borst, is een typische houding van Keith. Deze foto is gemaakt met oudjaar, in Boston. Hij was zo moe van het werken als kok, dat ik hem om twaalf uur wakker moest maken. Keith woont nu weer in Amerika, om zijn american dream te bereiken.“