Overige films

L'école de la chair (Benoît Jacquot, 1998, Fr/Lux/België). Liefde is vooral een intellectueel vraagstuk en een door klasseverschillen gekleurd machtsspel in verfilming van roman van Yukio Mishima over relatie tussen welgestelde zakenvrouw (Isabelle Huppert) en een 20 jaar jongere, biseksuele barkeeper (Vincent Martinez). TV5, 14.30-16.15u.

Operation Dumbo / Operation Dumbo Drop (Simon Wincer, 1995, VS). Avonturenfilm voor het hele gezin. Vijf commando's o.l.v. Danny Glover vervoeren een heilige olifant dwars door Vietnamees oorlogsgebied. Ook met Ray Liotta. Veronica, 20.30-22.35u., onderbroken door reclame.

Empire (Franc. Reyes, 2002, VS). In opzet veelbelovend misdaaddrama over de poging van drugshandelaar John Leguizamo om op Wall Street een legaal bestaan op te bouwen. Ook met Delilah Cotto, Isabella Rossellini. Veronica, 22.35-0.30u., onderbroken door reclame.