Gevonden voorwerp

Op Schiphol worden jaarlijks - buiten de verloren koffers en tassen - 25.000 artikelen gevonden. Deze komen zelden terecht bij de rechtmatige eigenaar. Voor dat probleem is nu een oplossing. Wie gelooft in eerlijke vinders, kan zijn kostbaarheden registeren bij redDog. Dit is een wereldwijd registratiesysteem dat abonnees voorziet van stickers met een code die ze bijvoorbeeld op hun gsm of iPod kunnen plakken. Vinders kunnen eigenaren van verloren voorwerpen direct bellen via redDog. De eerlijke vinden kan anoniem via redDog met met de eigenaar in contact worden gebracht. Voor het retourneren van het gevonden voorwerp kan gebruikgemaakt worden van een wereldwijde koeriersdienst. De eerlijke vinder wordt door redDog altijd bedankt en beloond. RedDog-stickers en kaartjes zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 2, 5 of 11 stuks. De prijs, inclusief een abonnement van 1 jaar, varieert van 5,99 tot 19,99 euro.

Op Schiphol worden jaarlijks - buiten de verloren koffers en tassen - 25.000 artikelen gevonden. Deze komen zelden terecht bij de rechtmatige eigenaar. Voor dat probleem is nu een oplossing. Wie gelooft in eerlijke vinders, kan zijn kostbaarheden registeren bij redDog. Dit is een wereldwijd registratiesysteem dat abonnees voorziet van stickers met een code die ze bijvoorbeeld op hun gsm of iPod kunnen plakken. Vinders kunnen eigenaren van verloren voorwerpen direct bellen via redDog. De eerlijke vinden kan anoniem via redDog met met de eigenaar in contact worden gebracht. Voor het retourneren van het gevonden voorwerp kan gebruikgemaakt worden van een wereldwijde koeriersdienst. De eerlijke vinder wordt door redDog altijd bedankt en beloond. RedDog-stickers en kaartjes zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 2, 5 of 11 stuks. De prijs, inclusief een abonnement van 1 jaar, varieert van 5,99 tot 19,99 euro. Meer informatie op: www.reddog.nl RedDog-label

Meer informatie op: www.reddog.nl