Explosievendienst vindt lege hulzen

Explosievendienst vindt lege hulzen Dordrecht, 25 april. Een lid van de Explosieven- en Opruimingsdienst met een van de twee mortiergranaten die gisteren werden gevonden door twee kinderen uit Dordrecht. De kinderen vonden de granaten gisteravond tijdens het spelen op een braakliggend terrein achter hun huis. Ze namen de granaten mee naar huis. De vader van de jongens belde de politie. De explosievendienst kwam de granaten onderzoeken en liet uit voorzorg twintig omwonenden evacueren. Na onderzoek door de EOD bleken de granaten echt, maar de hulzen waren leeg. Rond half elf gisteravond konden de omwonenden weer naar hun woningen terugkeren. Foto Bas Czerwinski 24-04-2006, DORDRECHT. LID VAN DE EXPLOSIEVE OPRUIMINGSDIENST LAAT EEN VAN DE TWEE MORTIERGRANATEN ZIEN DIE TWEE JONGENS HADDEN GEVONDEN EN MEE NAAR HUIS HADDEN GENOMEN. FOTO BAS CZERWINSKI CZERWINSKI, BAS