'Slapende geliefde' 1

'Slapende geliefde' 1 De eerste foto in klik@nrc.nl is van Jacob Reinsma 'Koninginnedag 2000, Schiermonnikoog. R. en ik genieten van de eerste echte lentedag. Liggend tussen het helmgras valt R. in slaap om niet lang daarna ruw gewekt te worden door het dichtvallen van de sluiter van mijn camera.'
'Slapende geliefde' 1 De eerste foto in klik@nrc.nl is van Jacob Reinsma 'Koninginnedag 2000, Schiermonnikoog. R. en ik genieten van de eerste echte lentedag. Liggend tussen het helmgras valt R. in slaap om niet lang daarna ruw gewekt te worden door het dichtvallen van de sluiter van mijn camera.' Reinsma, Jacob

'Slapende geliefde' 1

De eerste foto in klik@nrc.nl is van Jacob Reinsma

'Koninginnedag 2000, Schiermonnikoog. R. en ik genieten van de eerste echte lentedag. Liggend tussen het helmgras valt R. in slaap om niet lang daarna ruw gewekt te worden door het dichtvallen van de sluiter van mijn camera.'