Kerkdienst ter ere van Elizabeth

Kerkdienst ter ere van Elizabeth Windsor. Camilla Parker Bowles, hertogin van Cornwall en vrouw van prins Charles, verlaat Windsor Castle waar gisteren een speciale kerkdienst werd gehouden ter ere van de Britse koningin Elizabeth. Ze vierde vrijdag haar 80ste verjaardag en is al 54 jaar koningin. Onder de 700 bezoekers waren haar 84-jarige man prins Philip en de voormalige premiers John Major en Margaret Thatcher. Foto Leon Neal, Reuters Britain's Camilla, Duchess of Cornwall, looks out from a coach window after leaving a service at St George's Chapel in honour of the 80th birthday of Queen Elizabeth II in Windsor, south England, April 23, 2006. The Queen was praised for her "calmness, serenity and stillness" at a special service of thanksgiving on Sunday to mark her 80th birthday. REUTERS/Leon Neal
Kerkdienst ter ere van Elizabeth Windsor. Camilla Parker Bowles, hertogin van Cornwall en vrouw van prins Charles, verlaat Windsor Castle waar gisteren een speciale kerkdienst werd gehouden ter ere van de Britse koningin Elizabeth. Ze vierde vrijdag haar 80ste verjaardag en is al 54 jaar koningin. Onder de 700 bezoekers waren haar 84-jarige man prins Philip en de voormalige premiers John Major en Margaret Thatcher. Foto Leon Neal, Reuters Britain's Camilla, Duchess of Cornwall, looks out from a coach window after leaving a service at St George's Chapel in honour of the 80th birthday of Queen Elizabeth II in Windsor, south England, April 23, 2006. The Queen was praised for her "calmness, serenity and stillness" at a special service of thanksgiving on Sunday to mark her 80th birthday. REUTERS/Leon Neal REUTERS