Agenda

Verdonk versus Rutte

De kandidaat-lijsttrekkers van de VVD (minister Rita Verdonk, staastssecretaris Mark Rutte en Kamerlid Jelleke Veenendaal) zullen vanavond om 21.00 uur voor het eerst met elkaar in debat gaan. Locatie: de Waerdse Tempel in Heerhugowaard.

Verdwenen asielzoekers

Morgenavond om 20.00 uur houdt de Tweede Kamer een spoeddebat over verdwenen Indiase asielzoekers. Kamerlid Dijsselbloem (PvdA) maakte afgelopen weekend vertrouwelijke informatie over die kwestie openbaar.

Aboutaleb en de islam

De Amsterdamse PvdA-wethouder Ahmed Aboutaleb houdt morgen om 20.00 uur op de Universiteit van Amsterdam (Aula, Singel 411) een lezing met als titel 'Demografie en stabiliteit: is er een plek voor de islam in Amsterdam?'

EU landbouw

De EU-ministers van Landbouw vergaderen morgen om 10.00 uur in Luxemburg over steun aan de pluimveesector naar aanleiding van de vogelgriep.