Internet voorkeur

Wandelen. De Wandelzoekpagina is volledig vernieuwd. De site, die wordt gemaakt door wandelaar Stefan Horn uit Haarlem die een eigen IT-bedrijf heeft, heeft een andere kleur en een andere indeling gekregen zodat de wandelaar beter zijn weg kan vinden in de informatie over wandelen op de Wandelzoekpagina. Via het nieuwe menu zijn de dagwandelingen, natuurtochten, boeken, materialen en Nordic walking eenvoudiger en sneller te vinden. Om door de site, die sinds 1999 bestaat, te bladeren is er een wegwijzer en zijn er gekleurde kaders met tips en nieuwtjes. Een belangrijke wijziging is de wegwijzer rechtsboven op elke pagina, die de wandelaar op eenvoudige wijze door de site leidt. Met de wegwijzer kan naar andere pagina's worden gegaan die verwant zijn aan de huidige pagina. Nieuw zijn ook de kleurige kaders die steeds wisselende wandeltips, wandelnieuwtjes en boeksuggesties geven. Als de bezoeker met de muis over de plaatsen gaat, verschijnen de wandelingen en overnachtingsmogelijkheden voor wandelaars automatisch in beeld. De site bevat ook een prikbord voor mensen die een wandelmaatje zoeken. www.wandelzoekpagina.nl