Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Politiek

Ebele's visie op:

Stemrita.nl Niet alleen voor haar trouwe fans, maar voor iedereen die wat voor tante Rita voelt: stemrita.nl. Al haar daadkrachtige duidelijke speeches kun je daar nalezen. Ze heeft verder een heuse weblog. Maar waar blijft de Rita-merchandise? Vlaggetjes, windjacks, petjes, posters? Als Nederlandse politici op de Amerikaanse toer gaan moeten ze wat mij betreft meteen all the way. (...)

Watvooreikelbenjij.nl

Even dacht ik dat het iets goeds zou zijn. 'Wat voor eikel ben jij?' Simpel en krachtig. (..) Helaas is de slogan een vlag op een modderschuit. De jongerencampagne tegen agressie, waar 'wat voor eikel ben jij?' bij hoort, zit vol klassieke missers. (...) Nederlandse rap in jongerencampagnes: een doodlopend spoor.Meer: www.spunk.nl