Paperclip

Kyle MacDonald heeft één doel in zijn leven: een eigen huis te bezitten. Een normale baan en een hypotheek wil hij niet. De 26-jarige Canadees, die zijn brood verdient met parttimebaantjes, probeert aan een huis te komen via ruilhandel. Vorig jaar op 12 juli is hij begonnen met een afbeelding van een rode paperclip op zijn weblog. De paperclip ruilde hij voor een pen in de vorm van een vis, de pen voor een ronde keramische deurknop, de deurknop voor een barbecue. Na driekwart jaar ruilen heeft hij een jaar gratis wonen in Phoenix verworven. Dit aanbod, een jaar wonen in een appartement in het centrum van Phoenix zonder huur te betalen en een vliegretour voor twee personen, wil MacDonald weer voor iets beters ruilen. Bekendheid aan zijn plan gaf MacDonald op de gratis advertentiesite Craigslist. Op zijn weblog vertelt de Canadees over zijn ruilavonturen.

Paperclip webvoorkeur Kyle MacDonald heeft één doel in zijn leven: een eigen huis te bezitten. Een normale baan en een hypotheek wil hij niet. De 26-jarige Canadees, die zijn brood verdient met parttimebaantjes, probeert aan een huis te komen via ruilhandel. Vorig jaar op 12 juli is hij begonnen met een afbeelding van een rode paperclip op zijn weblog. De paperclip ruilde hij voor een pen in de vorm van een vis, de pen voor een ronde keramische deurknop, de deurknop voor een barbecue. Na driekwart jaar ruilen heeft hij een jaar gratis wonen in Phoenix verworven. Dit aanbod, een jaar wonen in een appartement in het centrum van Phoenix zonder huur te betalen en een vliegretour voor twee personen, wil MacDonald weer voor iets beters ruilen. Bekendheid aan zijn plan gaf MacDonald op de gratis advertentiesite Craigslist. Op zijn weblog vertelt de Canadees over zijn ruilavonturen. de website van Kyle MacDonald op: oneredpaperclip.blogspot.com
Paperclip webvoorkeur Kyle MacDonald heeft één doel in zijn leven: een eigen huis te bezitten. Een normale baan en een hypotheek wil hij niet. De 26-jarige Canadees, die zijn brood verdient met parttimebaantjes, probeert aan een huis te komen via ruilhandel. Vorig jaar op 12 juli is hij begonnen met een afbeelding van een rode paperclip op zijn weblog. De paperclip ruilde hij voor een pen in de vorm van een vis, de pen voor een ronde keramische deurknop, de deurknop voor een barbecue. Na driekwart jaar ruilen heeft hij een jaar gratis wonen in Phoenix verworven. Dit aanbod, een jaar wonen in een appartement in het centrum van Phoenix zonder huur te betalen en een vliegretour voor twee personen, wil MacDonald weer voor iets beters ruilen. Bekendheid aan zijn plan gaf MacDonald op de gratis advertentiesite Craigslist. Op zijn weblog vertelt de Canadees over zijn ruilavonturen. de website van Kyle MacDonald op: oneredpaperclip.blogspot.com

de website van Kyle MacDonald op: oneredpaperclip.blogspot.com