It’s Her! It’s Her!

imageNYET16904171743.jpgIk schreef al over Cate Blanchett op het toneel in Brooklyn en over de cast van Festen die vol zit met spelers uit ER, Six Feet Under en zelfs uit de jaren-zeventig-film Love Story (lees hier het artikel in de papieren krant), en nu is er dan ook Julia Roberts.

Mevrouw Roberts, om concreter te zijn. Is ze geen prinses, dan toch per direct de koningin van Broadway. Ze speelt deze weken in Three Days of Rain en niemand heeft het over het stuk. Iedereen heeft het over haar. Lees maar. En mocht je in de buurt zijn: vergeet het maar. Geen kaartje meer te krijgen.

Hier een blog met alle recensies. Hier een blog dat beschrijft hoe je op sterrenjacht gaat. Inclusief de „I’m a big eff-ing star”-bril van La Julia.

(En oh ja, met Festen gaat het niet goed. Kaartjes voor de halve prijs.)

    • Freek Staps