Walk the Line

Walk the Line Portret van de Amerikaanse zanger Johnny Cash en van zijn huwelijk met June Carter (een rol van Reese Witherspoon met een Oscar voor de beste actrice). We zien hem Junes liefde winnen en het respect van zijn vader terugwinnen, die hem de dood van zijn broertje verwijt. Mangold is het beste in het ensceneren en variëren van concerten, opnames en repetities. Cash met z'n gitaar in militaire dienst, op toer met Jerry Lee Lewis, Elvis Presley en June Carter. Het jachtige muzikantenbestaan wordt van zijn romantiek en glamour ontdaan. Regie James Mangold in 19 bioscopen Actress Reese Witherspoon (L) portrays June Carter and actor Joaquin Phoenix singer Johnny Cash in a scene from the musical film "Walk The Line" in this undated publicity photograph. The film received three Golden Globe nominations, including best motion picture musical or comedy and best actress in a musical or comedy motion picture for Witherspoon and best actor in a musical or comedy motion picture for Phoenix, as nominations were announced at a news conference in Beverly Hills December 13, 2005. The award show which honors excellence in film and television will be telecast to a worldwide audience from Beverly Hills January 16, 2006. NO SALES NO ARCHIVES REUTERS/Suzanne Tenner/20th Century Fox/Handout Reuters

Portret van de Amerikaanse zanger Johnny Cash en van zijn huwelijk met June Carter (een rol van Reese Witherspoon met een Oscar voor de beste actrice). We zien hem Junes liefde winnen en het respect van zijn vader terugwinnen, die hem de dood van zijn broertje verwijt. Mangold is het beste in het ensceneren en variëren van concerten, opnames en repetities. Cash met z'n gitaar in militaire dienst, op toer met Jerry Lee Lewis, Elvis Presley en June Carter. Het jachtige muzikantenbestaan wordt van zijn romantiek en glamour ontdaan.

Regie James Mangold in 19 bioscopen