Toulouse Lautrec

Toulouse Lautrec Het verhaal van Henri de Toulouse-Lautrec (1864-1901) blijft tot de verbeelding spreken. De kunstenaar met zijn dwergenbeentjes, telg uit een oude adellijke familie, die het Parijse nachtleven vereeuwigde. De Kunsthal wijdt een overzichtsexpositie aan zijn grafische werk. Naast de affiches zijn ook intieme schetsen te zien, die doen denken aan andere post-impressionisten. In Rotterdam is geput uit de collectie Gerstenberg met Lautrecs complete grafisch werk. Henri de Toulouse-Lautrec t/m 5 juni de Kunsthal, Museumpark, Rdam. Di-za 10-17u, zo 11-17u. Henri de Toulouse Lautrec Reine de Joie, 1892 Kleurenlitho, 136,5 x 93,3 cm
Toulouse Lautrec Het verhaal van Henri de Toulouse-Lautrec (1864-1901) blijft tot de verbeelding spreken. De kunstenaar met zijn dwergenbeentjes, telg uit een oude adellijke familie, die het Parijse nachtleven vereeuwigde. De Kunsthal wijdt een overzichtsexpositie aan zijn grafische werk. Naast de affiches zijn ook intieme schetsen te zien, die doen denken aan andere post-impressionisten. In Rotterdam is geput uit de collectie Gerstenberg met Lautrecs complete grafisch werk. Henri de Toulouse-Lautrec t/m 5 juni de Kunsthal, Museumpark, Rdam. Di-za 10-17u, zo 11-17u. Henri de Toulouse Lautrec Reine de Joie, 1892 Kleurenlitho, 136,5 x 93,3 cm

Het verhaal van Henri de Toulouse-Lautrec (1864-1901) blijft tot de verbeelding spreken. De kunstenaar met zijn dwergenbeentjes, telg uit een oude adellijke familie, die het Parijse nachtleven vereeuwigde. De Kunsthal wijdt een overzichtsexpositie aan zijn grafische werk. Naast de affiches zijn ook intieme schetsen te zien, die doen denken aan andere post-impressionisten. In Rotterdam is geput uit de collectie Gerstenberg met Lautrecs complete grafisch werk.

Henri de Toulouse-Lautrec t/m 5 juni de Kunsthal, Museumpark, Rdam. Di-za 10-17u, zo 11-17u.