THEATER

THEATER Brel 2Het tweede programma van Jeroen Willems met liederen van Jacques Brel, Brel 2, is vooral gericht op de mannenromantiek van de zanger. Veel hits van vorige keer zijn terug, als Schiphol (Orly) en Wie volgt (Au suivant), aangevuld met Le Knokke-le-Zoute Tango. Brelfans zullen moeten wennen aan Willems’ beperkte en beheerste zangstem. Maar daar staat een indrukwekkende acterende voordracht tegenover, waardoor Brel 2 niet een ode is aan Brel de zanger, maar aan Brel de dichter. 23-24 april Stadsschouwburg, Leidse plein 26 020-6242311. Foto Leo van Velzen Arnhem, 07/02/06. Repetitie opname van Jeroen Willems in het programma Brel 2. Foto: Leo van Velzen/Nrc.Hb.

Brel 2Het tweede programma van Jeroen Willems met liederen van Jacques Brel, Brel 2, is vooral gericht op de mannenromantiek van de zanger. Veel hits van vorige keer zijn terug, als Schiphol (Orly) en Wie volgt (Au suivant), aangevuld met Le Knokke-le-Zoute Tango. Brelfans zullen moeten wennen aan Willems’ beperkte en beheerste zangstem. Maar daar staat een indrukwekkende acterende voordracht tegenover, waardoor Brel 2 niet een ode is aan Brel de zanger, maar aan Brel de dichter.

23-24 april Stadsschouwburg, Leidse

plein 26 020-6242311.