Televisie Film van de dag

While You were Sleeping. Lucy werkt als kaartjesverkoopster bij de metro en is smoorverliefd op Peter, die elke dag bij haar een kaartje koopt. Verder ziet deze alleen op zichzelf gerichte, drukke advocaat haar niet staan. Op een dag wordt hij in elkaar geslagen en op de rails gegooid. Lucy redt hem van een wisse dood. Nieuwsgierig naar zijn lot bezoekt ze het ziekenhuis, waar een misverstand ontstaat dat flink uit de hand loopt. De ouders van Lucy denken dat ze de verloofde is van Peter, iets wat ze maar zo laat. Dan blijkt Peters broer Jack eigenlijk sympathieker en aardiger. Een dilemma. While You were Sleeping borduurt voort op de screwball komedies uit de jaren '30 en '40, waarin spitse dialogen en malle misverstanden tot het uiterste werden doorgevoerd. De film drijft op de warme, sympathieke uitstraling van ster Sandra Bullock, het frisse, leuke meisje van hiernaast. (John Turteltaub, 1995, VS), Net 5, 20.30-22.30u.

Sandra Bullock in While You were Sleeping. Lucy (Sandra Bullock) krijgt er onbedoeld een verloofde en familie bij in ‘While you were sleeping’. (regie John Turteltaub, 1995, VS) WHILE YOU WHERE SLEEPING Sandra Bullock foto SBS vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma foto vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma Bij publicatie is de creditregel Foto SBS verplicht. Dit beeld mag niet worden opgeslagen en moet na gebruik vernietigd worden. This picture is for one time publication only, it may not be stored by no matter of means and must be destroyed after use. Creditline: Foto SBS is compulsory. SBS

André Waardenburg

    • André Waardenburg