Ray Davies

Ray Davies Na de Storyteller-tournee waarbij hij zijn hele Kinks-verleden ondersteboven haalde in woord en muziek, maakte Ray Davies zijn eerste solo-cd Other People's Lives die nauwelijks onder doet voor de beste liedjes van The Kinks. Nog altijd vertaalt Davies zijn oer-Engelse levensgevoel in muzikale miniaturen over de hem omringende wereld, zodat hij live moeiteloos kan switchen tussen klassiekers als Waterloo Sunset naar recent materiaal. 23 april Chassé Breda, 25 april Oosterpoort Groningen, 3 mei Vredenburg, Utrecht. Foto Lawrence Watson Ray Davies FOTO: Lawrence Watson

Na de Storyteller-tournee waarbij hij zijn hele Kinks-verleden ondersteboven haalde in woord en muziek, maakte Ray Davies zijn eerste solo-cd Other People's Lives die nauwelijks onder doet voor de beste liedjes van The Kinks.

Nog altijd vertaalt Davies zijn oer-Engelse levensgevoel in muzikale miniaturen over de hem omringende wereld, zodat hij live moeiteloos kan switchen tussen klassiekers als Waterloo Sunset naar recent materiaal.

23 april Chassé Breda, 25 april Oosterpoort Groningen, 3 mei Vredenburg, Utrecht.